نهمین نمایشگاه ایران پلاست، کلید ورود آریاساسول به آسیای میانه

نهمین نمایشگاه ایران پلاست، کلید ورود آریاساسول به آسیای میانه
(شنبه ۵ مهر ۱۳۹۳) ۱۲:۱۷

نهمین نمایشگاه ایران پلاست با نگاهی نو برگزار شده است که با توجه به شرایط می توان گفت ایران پلاست2014یکی از شاخص ترین نمایشگاه های صنعتی کشور در دهه اخیر است.

رئیس روابط عمومی شرکت پتروشیمی آریا ساسول با تاکید بر این که بر اساس بازتاب نمایشگاه ایران پلاست، آریاساسول درصدد نفوذ به بازار آسیای میانه در آینده ای نزدیک است، اظهار کرد: نهمین نمایشگاه ایران پلاست با نگاهی نو برگزار شده است که با توجه به شرایط می توان گفت  ایران پلاست2014یکی از شاخص ترین نمایشگاه های صنعتی کشور در دهه اخیر است.
فرامرز پریزی در گفت و گو با خبرنگار نیپنا با اشاره به این که دولت با نگاه جدید وارد عرصه شده است، گفت:  تلاش برای کاهش فشار تحریم و آثار آن در اقتصادمان و از سوی دیگر توجه به اقتصاد مقاومتی در این دوره نمایشگاه مشهود است و با درنظر گرفتن مجموع این موارد می توان گفت امسال ایران پلاست نسبت به سال های گذشته نگاه جدیدی را در پیش گرفته و آن تصویر اقتصاد ملی ایران در عرصه بین المللی است.
وی با اشاره به این که غرفه آریاساسول در دو روز اول نمایشگاه پذیرای بازدیدکنندگان از کشورهای آسیای میانه مانند قزاقستان بوده است، گفت: فکر می کنم وقت آن رسیده که وارد بازار آسیای میانه شویم. بازدیدکنندگان مترصد بودند که از برنامه فروش محصولات ما مطلع شوند و در بازدید خود راه های خرید بلندمدت یا میان مدت را بررسی می کردند تا بتوانند محصولاتمان را خریداری کنند.
رئیس روابط عمومی شرکت پتروشیمی آریا ساسول در مورد برنامه های شرکت نیز تاکید کرد:آریاساسول به واسطه اساس یکی شریک خارجی ای که داشت دارای برنامه ریزی ها و نگاه بلندمدت استراتژیک نه تنها در عرصه ایران بلکه در حوزه خاورمیانه و جهان بود. بر اساس برنامه پیش رو بازارهایی که داشتیم را توسعه می دهیم.
پریزی ادامه داد: قسمتی از بارزار اروپا و بازار شرق را در گذشته در اختیار داشتیم و بر اساس ارزیابی ای که در نمایشگاه دارم مشخص است که باید بازار آسیای میانه را نیز با قوت و قدرت بیشتری دنبال کنیم چراکه این موضوع موجب می شود هر لحظه به بازار و مشتریان جدید فکر کنیم و مشتریان قدیمی را با قدرت نگه داریم. ما به کیفیت محصولات توجه می کنیم و محصولات آریاساسول به واسطه یک لابراتوآر قوی، گواهی موثر و اکیپ بازرگانی و تیم تولیدی کارآمد توانسته است نگاه عمیقی را نسبت به برند خود در عرصه صادرات جذب کند.
وی با ابراز امیدواری نسبت به این که برگزاری ایران پلاست در سال های بعد ادامه پیدا کند و تولیدکنندگان بالادستی و پایین دستی مؤانست داشته باشند، گفت: مهم این است که بین بخش های بالادستی و پایین دستی و در بازار داخل تعامل وجود داشته باشد و یکی از دستاوردهای بسیار استراتژیک و موثر این است که دولت مردان صنعت پتروشیمی به دنبال تعامل با صنایع پایین دستی و جلب نظر آن ها هستند.
رئیس روابط عمومی شرکت پتروشیمی آریا ساسول تاکید کرد: در نهمین نمایشگاه ایران پلاست مردان صنعت بالادست خودشان به دنبال تولیدکنندگان پایین دستی و جویای مشکلات و نظرات صنایع تکمیلی هستند. از سوی دیگر وزیر صنعت و معدن و تجارت از ایجاد ارزش افزوده برای محصولات درجهت صادرات سخن گفته اند که بیان این موضوع هم جدید است لذا من به عنوان یک ایرانی آن را به فال نیک می گیرم.
پریزی همچنین به عنوان فعال در صنعت پتروشیمی در مورد توان بخش خصوصی در توسعه صنعت و ایجاد زیرساخت اظهار کرد: نگاه کلان دولت، توسعه بخش خصوصی است و اصل 44 نیز بر همین موضوع تاکید دارد؛ نظام مترصد است بخش خصوصی ایران تقویت شود و حضور توانمندی را در داخل و خارج کشور داشته باشد بنابراین این بحث به صورت استراتژیک باید مورد بحث قرار گیرد ولی باید دید که آیا بخش خصوصی توان و پول لازم، توان جذب و بازپر داخت فاینانس و توان جذب کردیت را دارد؟ آیا وسط راه دچار فرستایش و اجرای پروژه نیمه کاره نمی شود؟ آیا بانک ها به او اعتبار می دهند؟ با همه این ها
 میبینیم که اگر دولت آستینش را بالا نزند و به کمک بخش خصوصی نیاید و فضای لازم را ایجاد نکند در کوتاه مدت مشکل خواهیم شد.
وی تاکید کرد: امروز اگر بخواهیم در رقابت جهانی شرکت کنیم نیاز داریم که دولت و مجلس با قدرت از صنعت پتروشیمی پشتیبانی کند به ویژه  این که امروز سکان پتروشیمی در اختیار فردی به نام شعری مقدم است؛ نسخه ای غیر از شعری مقدم نتیجه امروز را نداشت چون وی سه سال در شریط بسیار سخت سکان یک محجموعه خصوصی و مشارکتی با بخش خصوصی مثل افریقای جنوبی که حساسیت های خاص خودش را دارد را در دست داشت لذا نگاه شعری مقدم، نگاه خصوصی گرا و تقویت جامعه صنعت پتروشیمی است؛ می توان گفت این موضوع از ویژگی های بارز پتروشیمی است.

تعداد بازدید : ۱,۱۲۸
Loading