اهدای ۲۵ دستگاه ویلچر از محل مشارکت مردم در «پویش نبض انرژی» به مددجویان بهزیستی اصفهان

اهدای ۲۵ دستگاه ویلچر از محل مشارکت مردم در «پویش نبض انرژی» به مددجویان بهزیستی اصفهان
(سه شنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۵) ۱۲:۴۱

۲۵ دستگاه ویلچر از محل جوایز اجتماعی پویش «نبض انرژی» در آیینی با حضور معاون سیاسی و اجتماعی استانداری اصفهان، مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان، مدیرکل بهزیستی استان و جمعی از مدیران و مسئولان، به مددجویان بهزیستی استان اصفهان اهداء شد.

به گزارش نیپنا به نقل از روابط عمومی شرکت گاز استان اصفهان، این اقدام برای نخستین‌بار با بهره‌گیری از ظرفیت مشارکت مردم شریف استان اصفهان در پویش «نبض انرژی» و با هدف حمایت از کودکان نیازمند و تأمین بخشی از تجهیزات توان‌بخشی مورد نیاز آنان انجام شد.

ابراهیم محسنی، مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان در این آیین، مسئولیت اجتماعی را بخشی از هویت یک سازمان خدمتگزار دانست و گفت: سازمان‌ها در کنار انجام مأموریت‌های اصلی خود، در برابر جامعه و به‌ویژه گروه‌های نیازمند و آسیب‌پذیر مسئولیت دارند و باید از ظرفیت‌های موجود برای خلق ارزش اجتماعی بهره بگیرند.

وی با اشاره به اجرای پویش «نبض انرژی» اظهار داشت: این پویش با مشارکت ارزشمند مردم و با هدف ترویج فرهنگ مصرف بهینه انرژی شکل گرفت و خوشبختانه ظرفیت آن، زمینه‌ساز یک اقدام ماندگار اجتماعی شد.

محسنی افزود: پیش از این، ۹۳۰ دستگاه ویلچر در سطح کشور در قالب این طرح توزیع شده و در استان اصفهان نیز برای نخستین‌بار، بخشی از جوایز اجتماعی پویش با رویکرد حمایت از کودکان نیازمند و تأمین تجهیزات توان‌بخشی آنان اختصاص یافته است.

مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان این اقدام را نمونه‌ای ارزشمند از پیوند مشارکت مردم، مصرف بهینه انرژی و مسئولیت اجتماعی دانست و خاطرنشان کرد: مشارکت مردم در یک پویش فرهنگی می‌تواند محسنی در پایان با اشاره به در پیش بودن فصل سرد سال گفت: پیوستن به «پویش نبض انرژی» هیچ هزینه‌ای برای مردم ندارد و صرفاً یک تعهد اخلاقی برای مصرف بهینه انرژی است. همانند گذشته، در فصل سرد سال به همراهی مردم نوع‌دوست استان نیازمندیم تا با مدیریت مصرف و پرهیز از مصارف غیرضروری، یاری‌گر شرکت گاز استان اصفهان در تأمین پایدار گاز باشند.

وی از مردم استان دعوت کرد با پیوستن به این پویش، در مسیر مصرف بهینه انرژی مشارکت کنند. پیوستن به «پویش نبض انرژی» از طریق درگاه رسمی nabzenergy.ir امکان‌پذیر است.

در پایان این آیین، ۲۵ دستگاه ویلچر با همکاری شرکت گاز استان اصفهان و اداره‌کل بهزیستی استان به جامعه هدف تحویل شد و بر استمرار همکاری و هم‌افزایی دو مجموعه در اجرای اقدامات مؤثر اجتماعی تأکید شد.

تعداد بازدید : ۲,۳۳۰

نیپنا را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید