آغاز عملیاتی سازی یک کاتالیست دیگر در صنعت پتروشیمی ایران

آغاز عملیاتی سازی یک کاتالیست دیگر در صنعت پتروشیمی ایران
(یکشنبه ۲۵ اَمرداد ۱۴۰۵) ۱۱:۰۰

مهم ترین مصرف کنندگان این کاتالیست که با محوریت شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی و یک شرکت دانش بنیان، داخلی سازی شده است پتروشیمی های رازی، کرمانشاه، خراسان، پردیس، لردگان، هنگام، مسجد سلیمان و پالایشگاه ها هستند.

به گزارش نیپنا ، با امضا و ابلاغ موافقت نامه کاتالیست شیفت آب- گاز دما بالا ( HTSC) و برگزاری نشست افتتاحیه (Kick- off Meeting) با نمایندگان شرکت نادین آذر شیمی، فرایند بومی سازی کاتالیست شیفت دما بالا(HTSC) در گروه پژوهش های کاتالیستی مرکز تهران شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی آغاز شد، میزان مصرف این کاتالیست در کشور حدود ۳۰۰ تن در سال است.

مهم ترین مصرف کنندگان این کاتالیست پتروشیمی های رازی، کرمانشاه، خراسان، پردیس، لردگان، هنگام، مسجد سلیمان و پالایشگاه ها هستند.

توسعه دانش فنی این کاتالیست به صورت مشترک با شرکت نادین آذرشیمی و تولید آن در کارخانه این شرکت انجام خواهد گرفت. شرکت نادین آذر شیمی در تاریخ ۱۴۰۰/۰۴/۱۲ موفق به اخذ تاییدیه دانش بنیان نوع دو نوپا و در تاریخ ۱۴۰۴/۰۵/۰۱ با توجه به توسعه دانش فنی و ارتقای سطح عملکرد، به جایگاه <دانش بنیان نوآور> ارتقا یافته است. کارخانه تولیدی درشهر ارومیه (منطقه آزاد ماکو) واقع شده است.

این کارخانه در مرحله نخست با ظرفیت تولید سالانه ۱۰۰ تن در فروردین ماه سال ۱۴۰۳ به بهره برداری رسیده و ظرفیت آن در آذر ماه همان سال به ۳۰۰ تن در سال افزایش یافته است که این امر نشان دهنده رشد چشمگیر در توان تولیدی طی یک دوره کوتاه مدت می باشد.هم اکنون ظرفیت تولید جاذب در این شرکت ۶۰۰ تن در سال به روش رسوب دهی است.

پیش بینی می شود با بهره برداری و تولید نهایی این کاتالیست توسط شرکت نادین آذر شیمی، رقابت مثبتی در کیفیت تولید این نوع کاتالیست در داخل کشور ایجاد شده و با ادامه مصرف آن در کشور همچنان شاهد جلوگیری از خروج سالانه میلیون ها دلار ارز از کشور خواهیم بود.

شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی
تعداد بازدید : ۱۵۳

نیپنا را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید