پتروچاینا در دالیان پترو پالایشگاه می‌سازد

پتروچاینا در دالیان پترو پالایشگاه می‌سازد
(دوشنبه ۱۰ آذر ۱۴۰۴) ۱۳:۴۸

شرکت پتروچاینا چین قرارداد اجرای یک طرح 9 میلیارد و 500 میلیون دلاری ساخت یک پتروپالایشگاه بزرگ در دالیان را امضا کرد.

به گزارش نیپنا به نقل از پایگاه خبری انرژیز مدیا، شرکت پتروچاینا روز شنبه (هشتم آذر) اعلام کرد: طرح ساخت یک پالایشگاه نفت خام با ظرفیت پالایش روزانه ۲۰۰ هزار بشکه و یک واحد اتیلن با ظرفیت تولید سالانه یک میلیون و ۴۰۰ هزار تن در جزیره «چانگ‌شینگ» دالیان تصویب شده است.

پتروچاینا اعلام کرد: پروژه تازه جایگزین پالایشگاه کنونی با ظرفیت پالایش روزانه ۴۱۰ هزار بشکه‌ای این شرکت در مرکز شهر دالیان خواهد شد که طی سال‌های اخیر به‌تدریج تعطیل شده است.

برآورد می‌شود کل هزینه‌های پروژه به ۶۸ میلیارد و ۵۰۰ میلیون یوان (معادل ۹ میلیارد و ۵۶۰ میلیون دلار) برسد.

این طرح بخشی از برنامه چین برای تغییر اولویت‌های انرژی و تمرکز بر تولید پتروشیمی در پاسخ به کاهش تقاضای سوخت‌های متعارف است.

تحلیلگران صنعت پیش‌بینی کرده‌اند مصرف گازوئیل و بنزین چین به اوج رسیده است، اما تولید محصولات پتروشیمی با افزایش صادرات و رشد بخش خودروهای برقی در سال‌های آینده افزایش خواهد یافت.

پذیرش گسترده خودروهای برقی در چین موجب کاهش تقاضای بنزین و گازوئیل شده و مسیر سرمایه‌گذاری در صنعت پتروشیمی را هموار کرده است.

این پروژه در کنفرانس صنعتی ابوظبی با حضور شرکت‌های بزرگ انرژی جهان معرفی شد و انتظار می‌رود مجتمع جدید دالیان به یکی از پیشرفته‌ترین مراکز پالایش و پتروشیمی جهان بدل شود.

چین با سرمایه‌گذاری در این طرح و دیگر پروژه‌های مشابه، جایگاه خود را به‌عنوان پیشرو جهانی در تولید انرژی از نفت و گاز متعارف تا انرژی‌های تجدیدپذیر و پتروشیمی تثبیت می‌کند.

تعداد بازدید : ۱۶۶