بهره‌برداری از تصفیه‌خانه‌های فاضلاب بندرماهشهر و بندرامام خمینی(ره) شتاب می گیرد

بهره‌برداری از تصفیه‌خانه‌های فاضلاب بندرماهشهر و بندرامام خمینی(ره) شتاب می گیرد
(سه شنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۴) ۱۲:۰۲

مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی و مسئولان شرکت آب و فاضلاب استان خوزستان، بر تسریع در تکمیل، تجهیز و بهره‌برداری از تصفیه‌خانه‌های فاضلاب بندرماهشهر و بندرامام خمینی(ره) و تقویت همکاری‌های مشترک در حوزه زیرساخت‌های خدماتی تأکید کردند.

به گزارش نیپنا به نقل از روابط عمومی سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی، نشست همکاری های مشترک به میزبانی سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی و با حضور ظاهرزاده معاون بهره‌برداری فاضلاب شرکت آب و فاضلاب استان خوزستان و داود چاشیانی سرپرست آبفا منطقه بندرماهشهر برگزار شد.

این نشست در ادامه بازدیدهای اخیر از پروژه ایستگاه‌های تصفیه‌خانه فاضلاب بندرماهشهر و بندرامام خمینی(ره) برگزار شد و محور اصلی آن، بررسی راهکارهای تکمیل، تجهیز و بهره‌برداری از این دو تصفیه‌خانه مهم شهری بود.

در جریان این نشست، دو طرف ضمن تأکید بر لزوم تسریع در روند اجرایی پروژه‌ها، بر تعامل مؤثر و سازنده میان شرکت آب و فاضلاب و سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی برای بهره‌گیری از ظرفیت‌های مشترک تأکید کردند.

محمدرضا مطیری و داود چاشیانی در سخنانی جداگانه هدف از این همکاری‌ها را بهره‌برداری بهینه از زیرساخت‌های موجود و تبدیل ظرفیت‌های صنعتی به فرصت‌های خدماتی عنوان کردند تا ثمره این تعاملات به بهبود خدمات شهری و ارتقای کیفیت زندگی مردم منطقه منجر شود.

تعداد بازدید : ۵۲۶