مدیرعامل شرکت شانگهای شینگ‌شِنگ یوان:

ایران‌پلاست زمینه ساز همکاری دوجانبه و معرفی محصولات ایرانی در بازار چین است

ایران‌پلاست زمینه ساز همکاری دوجانبه و معرفی محصولات ایرانی در بازار چین است
(پنج شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۴) ۱۴:۴۳

مدیرعامل شرکت چینی شانگهای شینگ‌شِنگ یوان، از علاقه‌مندی به توسعه روابط تجاری و ایجاد همکاری‌های دوجانبه میان تولیدکنندگان ایرانی و چینی خبر داد.

آنا دِنگ در حاشیه نوزدهیمن نمایشگاه بین‌المللی ایران‌پلاست به خبرنگار نیپنا گفت: شرکت ما در زمینه تولید مواد اولیه مورد استفاده در صنایع پلاستیک فعالیت دارد و همه محصولات ما از مواد اولیه نو تولید می‌شوند و هیچ‌گونه استفاده‌ای از مواد بازیافتی پلاستیکی در فرآیند تولید نداریم.

وی ادامه داد: این نخستین بار است که در نمایشگاه ایران‌پلاست شرکت می‌کنیم، اما پیش از این نیز در نمایشگاه‌های مرتبط با صنعت پلیمر ایران حضور داشته‌ایم.

مدیرعامل شانگهای شینگ‌شِنگ یوان ضمن اظهار امیدواری به حضور در دوره‌های بعدی این رویداد بین‌المللی، تصریح کرد: همکاری فعالی با شرکت‌های ایرانی نداریم، اما از فضای نمایشگاه بسیار راضی هستم.

دِنگ گفت: با توجه به اینکه این نخستین حضور ما در ایران‌پلاس است، تعداد شرکت‌کنندگان، نحوه برگزاری و فضای نمایشگاه را بسیار مناسب ارزیابی می‌کنم. این رویداد فرصت خوبی برای ارتباط با مشتریان بالقوه و مذاکره با شرکت‌های بازدیدکننده فراهم کرده است.

وی ادامه داد: روابطی که در این نمایشگاه بیان شرکت ما و بازدیدکنندگان شکل گرفت، بسیار مثبت بود. امیدوارم بتوانیم از میان این مخاطبان، مشتریانی ثابت جذب کنیم و همکاری‌های بلندمدت را آغاز کنیم.

مدیرعامل شانگهای شینگ‌شِنگ یوان گفت: متوجه شدیم بعضی از تولیدکنندگان مهم ایرانی نیز در نمایشگاه حضور دارند، امیدوارم آنها نیز بتوانند فرصت متقابل پیدا کنند و محصولات خود را در بازار چین معرفی و عرضه کنند.

دِنگ با اشاره به ظرفیت‌های صادراتی ایران گفت: دو محصول خاص وجود دارد که در ایران تولید می‌شود اما در چین تولید نمی‌شود، بنابراین این فرصتی واقعی برای تولیدکنندگان و بازرگانان ایرانی است تا محصولاتشان را به بازار چین معرفی کنند.

وی ادامه داد: نمایشگاه ایران‌پلاست می‌تواند تأثیری دوجانبه‌ داشته باشد؛ هم در معرفی محصولات چینی به بازار ایران و هم در معرفی محصولات ایرانی به بازار چین.

مدیرعامل شرکت شانگهای شینگ‌شِنگ یوان درباره چشم‌انداز همکاری با ایران گفت: دیدگاه من نسبت به آینده نمایشگاه و بازار ایران بسیار مثبت است. با توجه به اوضاع کنونی ایران و نیازهای بازار، توسعه صنایع داخلی اهمیت زیادی دارد.

دِنگ در پایان تصریح کرد: به‌نظر من، کشور چین می‌تواند در زمینه همکاری‌های صنعتی، تبادل دانش و انتقال فناوری به ایران کمک کند و این همکاری‌ها نقش مهمی در پیشرفت دو کشور خواهد داشت.

تعداد بازدید : ۱۱۵