زیان پتروشیمی سینوپک شانگهای در نیمه نخست ۲۰۲۵

زیان پتروشیمی سینوپک شانگهای در نیمه نخست ۲۰۲۵
(دوشنبه ۳ شهریور ۱۴۰۴) ۱۳:۲۳

شرکت پتروشیمی سینوپک شانگهای چین در پی افت تقاضای بازار و کاهش فروش محصولات پالایشی و شیمیایی، در نیمه نخست سال ۲۰۲۵ با زیان خالص روبه‌رو شد.

به گزارش نیپنا به نقل از رویترز، شرکت پتروشیمی سینوپک شانگهای اعلام کرد که در نیمه نخست سال ۲۰۲۵، به‌دلیل کاهش تقاضا و افت فروش فرآورده‌های پالایشی و شیمیایی، با زیان خالص روبه‌رو شده است.

بر پایه گزارش این شرکت چینی، سود خالص در دوره ژانویه تا ژوئن به منفی ۴۶۲.۱ میلیون یوان (۶۴.۴۰ میلیون دلار) رسید، در حالی که در مدت مشابه سال گذشته میلادی سودی معادل ۲۷.۹ میلیون یوان ثبت شده بود.

فروش خالص شرکت در این دوره ۳۳.۴۹۸ میلیارد یوان اعلام شده که نسبت به سال گذشته میلادی ۱۰.۶۶ درصد کاهش یافته است.فروش خالص فرآورده‌های پالایشی و مواد شیمیایی نیز به‌ترتیب ۱۶.۱۴ درصد و ۳.۲۱ درصد کاهش داشته‌اند.

این شرکت بیان کرد که بازار همچنان با چالش روبه‌روست؛ از جمله عرضه قوی در برابر تقاضای ضعیف، افزایش نفوذ خودروهای انرژی نو که تقاضای سوخت را کاهش داده‌اند، و قرار گرفتن بخش شیمیایی در پایین‌ترین سطح چرخه‌ای خود.

تقاضای ضعیف‌تر بازار موجب کاهش ۶.۷۲ درصدی حجم فروش محصولات پالایشی شده است، همچنین، با افت قیمت نفت خام، میانگین وزنی قیمت فروش در تمام بخش‌ها نسبت به سال گذشته کاهش یافته است.

توان عملیاتی پالایشگاه در این دوره 6 ‌ماهه ۶.۳۳ میلیون تن متریک بوده که نسبت به سال گذشته ۴.۹۳ درصد کاهش داشته است.تولید گازوئیل ۱۳.۵۶ درصد و سوخت هواپیما ۸.۶۲ درصد نسبت به سال گذشته میلادی کاهش یافته، در حالی که تولید بنزین اندکی ۰.۱۴ درصد افزایش داشته است.

 


تعداد بازدید : ۱۰۶