ساتیش کومار در حاشیه نمایشگاه ایران اکسپو در تشریح توانمندی های این شرکت هندی به خبرنگار نیپنا گفت: گروه مهندسی ایدیاسدی (ADSD) مستقر در دهلی نو مجری پروژههای مهندسی برای کارخانههای فرآوری مواد شیمیایی، پروژههای نفت و گاز و تصفیه آب است.
وی افزود: در عین حال ما کربن فعال را برای معادن طلا و زغالسنگ تولید و تأمین میکنیم، ما همچنین طیفی بسیار گسترده از محصولات، مواد شیمیایی تخصصی برای صنایع معدنی مانند کربن، مس، آلومینیوم، روی و زغال سنگ داریم.
مدیرعامل شرکت مهندسی گروه ایدیاسدی هند ادامه داد: ما همچنین طیفی گسترده از مواد شیمیایی تخصصی را عرضه میکنیم که برای جمعآوری یا مواد کمکی در فرآیندهای تولید فلزات استفاده میشوند.
کومار با بیان اینکه اقلامی وجود دارد که ما برای عرضه به مشتریان بهدنبال تهیه آنها از بازار ایران هستیم، تصریح کرد: برخی از اقلام را هم ما میتوانیم به ایران عرضه کنیم، بنابراین ما در رویداد ایران اکسپو بهدنبال راههای مختلفی برای همکاری و تجارت در صنعت هستیم.
وی ضمن تمجید از برگزاری این رویداد گفت: احساس میکنم که افراد بزرگ و شرکتهای بزرگ زیادی اینجا حضور دارند که روحیهای مثبت برای همکاری دارند و تنها مشکلی که با آن دست و پنجه نرم میکنیم محدودیتها و تحریمهاست، بهدلیل تحریمها نمیتوان مستقیم با ایران تجارت کرد.
مدیرعامل شرکت مهندسی گروه ایدیاسدی هند اکنون دولتها تلاش میکنند راهحلهایی برای افزایش تجارت پیدا کنند.
کومار با بیان این که ما محصولات زیادی داریم که میتوانیم از هند به ایران عرضه کنیم. ایران هم میتواند نقشی بسیار سانده در امنیت انرژی و تأمین مواد شیمیایی و پتروشیمی برای این کشور ایفا کند، زیرا هند بازار بزرگی است و تولید و واردات ما زیاد است.
وی افزود: من شخصاً باور دارم که صنایع پتروشیمی ایران میتواند به هند بهعنوان قطب مهندسی با هدف دریافت خدمات مهندسی برای مجتمعهای بزرگ پتروشیمی نگاه کند.
مدیرعامل شرکت مهندسی گروه ایدیاسدی هند پیشنهاد داد که ایرانیها میتوانند خدمات مهندسی را به جای چین از هند دریافت کنند، زیرا ما از نظر قابلیتهای مهندسی نسبت به شرکتهای چینی برتری داریم و من به این موضوع اعتقاد راسخ دارم.
به گزارش نیپنا، هفتمین نمایشگاه ایران اکسپو با حضور هیئتهای سیاسی و تجاری از ۱۱۱ کشور جهان شامل ۱۹۰ مقام رسمی و بیش از 3 هزار و 100 نفر از فعالان اقتصادی و بازرگانان خارجی، بهطور رسمی از دوشنبه (هشتم اردیبهشت 1404) آغاز بهکار کرد.
بیش از هزار شرکت ایرانی در این رویداد توانمندیهای صادراتی خود را به نمایش میگذارند و این رویداد زمینه را برای گفتوگوهای بازرگانی و رایزنیهای سیاسی بهمنظور امضای قراردادهای تازه فراهم خواهد کرد.هفتمین نمایشگاه ایران اکسپو که از هشتم اردیبهشت آغاز بهکار کرده تا 12 اردیبهشت 1404 در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران بهمنظور معرفی توانمندی شرکتهای ایرانی برای صادرات کالاها و خدمات فنی و مهندسی به سراسر جهان، دایر خواهد بود.
دستاوردهای صنعت پتروشیمی در این رویداد در چهار گروه متانول، اوره، مواد شیمیائی و پلیمرها ارائه شده است.