استفاده از توانمندی سازندگان داخلی در طرح اسلام آباد غرب

استفاده از توانمندی سازندگان داخلی در طرح اسلام آباد غرب
(دوشنبه ۶ بهمن ۱۳۹۹) ۱۴:۰۳

مدیرعامل شرکت صنایع پتروشیمی اسلام‌آباد غرب گفت: تلاش می‌شود در تأمین تجهیزات این طرح پتروشیمی حداکثر استفاده از تجهیزات داخلی صورت گیرد.

سیدعبدالعظیم پلاسعیدی، مدیرعامل  شرکت صنایع پتروشیمی اسلام‌آباد غرب در حاشیه بازدید از  بیست و پنجمین نمایشگاه نفت، گاز ، پالایش و پتروشیی درگفتگو با خبرنگار نیپنا اظهارکرد: احداث طرح زنجیره ارزش تولید پلی‌پروپیلن از گاز طبیعی از سال گذشته آغاز شده است و این طرح 100 درصد بر پایه فناوری ایرانی شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی توسعه یافته و انجام خواهد شد.

وی به خرید زمین طرح به وسعت حدود 54 هکتار در منطقه ویژه اقتصادی زاگرس در همان اسلام آباد غرب اشاره و افزود: عملیات مقدماتی آماده‌سازی زمین انجام شده است.

پلاسعیدی با بیان اینکه مهندسی پایه واحد GTP حدود 90 درصد پیشرفت فیزیکی دارد، ادامه داد: واحد پلی‌پروپیلن در مرحله PDP کامل شده است و در فاز بعدی، مرحله مهندسی اصولی این واحد انجام خواهد شد.

مدیرعامل صنایع پتروشیمی اسلام‌آباد غرب تصریح کرد: در حال حاضر با توجه به تکمیل اسناد مهندسی پایه، وارد فاز مهندسی تفصیلی و انتخاب پیمانکار مهندسی تفصیلی، خرید و اجرا تا راه‌اندازی شده‌ایم. اسناد کامل است و مناقصه در حال انجام است.

وی به اخذ مجوزهای تخصیص آب، خوراک و پدافند غیرعامل اشاره و اظهار کرد: مجوز اولیه محیط زیست نیز اخذ شده و در چندهفته آینده مجوز نهایی اخذ خواهد شد.

پلاسعیدی با اشاره به اینکه خوراگ گاز این مجتمع از خط لوله ششم سراسری گاز از عسلویه دریافت خواهد شد، گفت: با توجه به اینکه پالایشگاه ایلام نیز به این خط لوله تزریق دارد و از دو نقطه تغذیه می شود، بنابراین نگرانی بابت افت فشار وجود ندارد. فاصله کوتاه یک تا دو کیلیومتری محل احداث این مجتمع تا خط لوله ششم سراسری نیز از امتیازات این طرح است که سبب کاهش هزینه‌ها می‌شود.

مدیرعامل صنایع پتروشیمی اسلام‌آباد غرب با بیان اینکه روزانه دو میلیون و 100 هزار نرمال مترمکعب گاز خوراک این مجتمع خواهد بود، افزود: این طرح ظرفیت تولید سالانه 960 هزار تن محصول را دارد و ظرفیت تولید پلی‌پروپیلن به عنوان محصول نهایی 120 هزار تن در سال خواهد بود.

وی، میزان سرمایه‌گذاری این طرح را حدود 545 میلیون دلار عنوان کرد که از سوی شرکت ملی صنایع پتروشیمی تأمین می‌شود، تصریح کرد: مجوز شورای اقتصاد و کمیسیون اصلی اقتصاد برای این طرح اخذ شده است و مجوز نهایی از هیئت وزیران نیز به زودی صادر می‌شود.

پلاسعیدی با اشاره به اینکه این طرح با فناوری و کاتالیست ایرانی شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی اجرا خواهد شد، گفت: تلاش می‌شود در تأمین تجهیزات نیز حداکثر استفاده از تجهیزات داخلی صورت گیرد.

تعداد بازدید : ۱,۴۱۱