به گزارش نیپنا به نقل از خبرگزاری رویترز، گروه سیونوکم اعلام کرد: راهاندازی آزمایشی طرح توسعهای پتروشیمی 32 میلیارد و 500 میلیون یوانی (چهار میلیارد و 640 میلیون دلاری) این شرکت اواخر ماه اوت سال جاری میلادی راهاندازی میشود؛ در حالی که پیشتر قرار بود در بازه زمانی مه تا ژوئن امسال رخ دهد.
گروه سینوکم چین در نظر دارد روزانه 60 هزار بشکه به ظرفیت فرآوری نفت خام پالایشگاه خود در فوجیان چین با ظرفیت پالایش کنونی روزانه 240 هزار بشکه بیفزاید، همچنین افزودن ظرفیت سالانه یک میلیون تن اتیلن و 800 هزار تن آروماتیک نیز در برنامه این شرکت است.
پالایشگاه گوانجو سیونوکم در بیانیهای اعلام کرد: 100 روز تا زمان راهاندازی آزمایشی تولید واحد اتیلن تا 30 اوت مانده است، کارگران در حال تلاش برای تحقق این هدف ضمن رعایت الزامهای کیفیت هستند.
خبرگزاری رویترز ماه ژانویه در گزارشی به نقل از منابع اعلام کرد که انتظار میرود طرح پتروشیمی گوانجو تا اواسط سال 2020 میلادی بهطور آزمایشی راهاندازی شود.
سینوکم در بیانیه منتشر شده به دلیل تاخیر در راهاندازی آزمایشی اشارهای نکرد.