به گزارش نیپنا به نقل از روابط عمومی شرکت پتروشیمی پردیس؛ در همایش ارزیابی عملکرد خصوصی سازی در اجرای سیاست های کلی اصل 44 که هشتم مرداد ماه ، با حضور وزیر امور اقتصاد و دارائی، رئیس سازمان خصوصی سازی کشور و جمعی از مدیران اقتصادی در سالن همایشهای بین المللی صدا و سیما برگزار شد، شرکت پتروشیمی پردیس توانست با کسب رتبه برتر در معیار اشتغال زایی ، در جمع 9 شرکت برگزیده در ارزیابی عملکرد خصوصی سازی قرار گیرد.
در متن لوح تقدیر نامه رئیس کل سازمان خصوصی سازی به شرکت پتروشیمی پردیس آمده است: « نتایج ارزیابی علمی و مستقل صورت گرفته از شرکت های واگذار شده توسط این سازمان به بخش خصوصی، نشانگر این است که آن شرکت در معیار اشتغال به عنوان رتبه برتر انتخاب شده است.
برخود لازم می دانم، در همایش مرداد 1396، دستیابی به این جایگاه ارزشمند را تبریک عرض نموده، از تلاش ها و مساعی مدیران و کارکنان محترم آن شرکت تشکر و قدردانی نمایم.»