به گزارش نیپنا به نقل از روابط عمومی شرکت پتروشیمی تبریز؛ این کارگاه آموزشی همزمان با دومین همایش ملی توسعه کیفیت، راهبردی فراگیر در سلامت غذا با عنوان " بهبود تغذیه ، ضامن سلامتی " با مشارکت انجمن مدیریت کیفیت ایران در مرکز همایشهای بین المللی مرکز اسناد و کتابخانه ملی برگزار شد.
در این کارگاه آموزشی که به منظورمعرفی پلیمر های مورد استفاده در بسته بندی، برهم کنش مواد غذایی وبسته بندی های پلاستیکی برگزار شده بود، ویژگی و اهمیت بسته بندی در حفظ سلامت مواد غذایی و استانداردهای مرتبط با آن مورد تاکید قرار گرفت.
گفتنی است فناوری تولید واحدهای تولیدی شرکت پتروشیمی تبریز از معتبرترین شرکت های آمریکایی و اروپایی اخذ شده و مطابق نتایج تست آزمایشگاه های صلاحیت دار بین المللی از نظر مشخصات بهداشتی، محصولات Food Contact این شرکت با استانداردهای بین المللی از جمله استاندارد ایالات متحده آمریکا (FDA) و دستورالعمل های اتحادیه اروپا (EU) مطابقت دارد، بطوریکه از مجموع 26 پروانه ساخت دریافت شده توسط این شرکت، 7 مورد مربوط به محصولات پلی استایرن و 19 مورد مربوط به محصولات پلی اتیلن بوده و کاربرد این محصولات برای مصارف Food Contact به تایید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی رسیده است.