ایران قطب مطمئن صنعت پتروشیمی خاورمیانه

ایران قطب مطمئن صنعت پتروشیمی خاورمیانه
(جمعه ۲۷ فروردین ۱۳۹۵) ۱۴:۳۵

دنیل استیکر ادیتور سایت اطلاع رسانی پلاست یوروپ فرصت بازدید از نمایشگاه ایران پلاست را برای ارتباط با مدیران و فعالان صنعت پتروشیمی ایران موقعیتی طلائی و مطلوب دانست.

استیکر در گفتگویی اختصاصی با خبرنگار نیپنا گفت: صنعت پتروشیمی و انرژی ایران در دوران پسا تحریم برای شرکتهای اروپایی بسیار جذابیت دارد زیرا ایران دارای منابع گسترده از محصولات پتروشیمی است و برای فعالان عرصه صنعت پتروشیمی بسیار مورد توجه است از طرفی بسیار خوشحال هستیم که ایران با وجود پتانسیل های گسترده ای که در صنایع پلاستیک و پلیمر دارد به بازارهای جهانی بازگشته است و بسیاری از شرکتهای اروپایی از این فرصت ایجاد شده برای ارتباط و واردات محصول با کیفیت ایرانی بهره برداری خواهد کرد.

وی هدف خود از سفر به ایران و شرکت در نمایشگاه ایران پلاست را بررسی بازار های ایرانی و دستیابی به اطلاعات شرکتهای ایرانی برای تبادل تجهیزات و تکنولوژی و آگاهی از برنامه های آینده صنعت پتروشیمی ایران است.

رییس پژوهشگاه بررسی بازار کا ای در مورد دلیل دیگر خود از مشارکت در ایران پلاست گفت: در مجله تجاری خود نمایشگاه های جهانی مرتبط با صنعت پلاستیک را مورد ارزیابی قرار می دهیم و شیوه های برگزاری و تجربیات شرکتهای مشارکت کننده در نمایشگاه اطلاع رسانی می کنیم همچنین از ارتباط با شرکتهای حاضر در نمایشگاه می توانیم با توقعات و برنامه های آنها آشنایی پیدا کرده و از نزدیک با تفاوتها و شیوه های عملکردی شرکتهای ایرانی صنعت پتروشیمی و پلاستیک مواجه می شویم.

وی در مورد نمایشگاه ایران پلاست گفت: ایران پلاست بسیار رشد کرده است و با وجود اینکه هنوز به استانداردهای جهانی نزدیک نشده است اما می تواند در ارتباط با تجارت بین المللی در دوره پسا تحریم به روز رسانی شود و روی هم رفته نمایشگاه جالبی است.به عبارت دیگر ارتباط جهانی گسترده ای در این نمایشگاه ایجاد شده است اما نمایشگاه از سطح جهانی خاصی برخوردار نیست اما مطمئن هستم که روند رو به رشدی در پیش دارد .

وی در مورد آینده صنعت پتروشیمی ایران گفت: ایران دارای منابع گسترده انرژی است و از لحاظ جغرافیایی از موقعیت خوبی در منطقه برخوردار است و همین امر به صنعت ایران برای موفقیت در تجارت جهانی کمک می کند نکتع دیگر این است که کشورهای همسایه ایران در حا جنگ هستند یا مانند مصر که با فقدان یک چارچوب و ساختار منظم در نظام صنعتی خود درگیر است و از اساس خوب مدیریت شده است و ساختار خوب و منسجمی برخوردار است بر همین اساس بانکها و سرمایه گذاران نسبت به سرمایه گذاری در ایران نسبت به کشورهای دیگر اشتیاق بیشتری دارند و امنیت موجود در ایران توانسته اعتماد بسیاری از شرکتهای مالی و سرمایه گذاران بین المللی را برای حضور در صنعت ایران ترغیب کند.

ایران با وجود داشتن جمعیتی در حدود 80 میلیون نفر و دسترسی منطقه ای به آبهای آزاد نسبت به کشورهای حاشیه خلیج فارس می تواند اعتماد دنیا را بیشتر جلب کند.

تعداد بازدید : ۱,۷۷۱