غلامرضا مستجاب الدعوه در گفتگو با خبرنگار نیپنا، اظهار کرد: در دوازدهمین همایش صنعت پتروشیمی ایران به دنبال ایجاد ارتباط، جذب سرمایه گذار، انتقال فناوری، ساخت تجهیزات و تسهیل روابط هستیم.
وی در مورد نقش IPF در توسعه صنعت پتروشیمی، تصریح کرد: توسعه پتروشیمی به معنای جذب سرمایه، دانش و فناوری و ایجاد رابطه همکاری است و IPF می تواند در این زمینه نقش داشته باشد.
مدیرعامل شرکت پتروشیمی بوشهر یادآور شد که این شرکت در نمایشگاه جانبی همایش IPF غرفه دارد و امید می رود با برگزاری این همایش و ورود به پساتحریم روند فعالیتها تسهیل شود.
به گزارش نیپنا، شرکت پتروشیمی بوشهر در زمینی به وسعت 62 هکتار در فاز 2 پتروشیمی منطقه ویژه اقتصادی عسلویه احداث شده است و توانایی تولید یک میلیون تن اتیلن در سال را خواهد داشت.
بازیابی بیش از یک میلیون تن اتان از گاز طبیعی، تولید یک هزار و 650 تن LLDPE بیش از 550 هزار تن گلایکول MEG در سال، تولید 300 هزار تن اسید استیک و 300 هزار تن وینیل استات منومر بخش دیگری از محصولات مهمی است که در آینده نزدیک در شرکت پتروشیمی بوشهر تولید خواهد شد.