ابراهیم نکو در گفت و گو با خبرنگار نیپنا درباره نقش توسعه پتروشیمی در اقتصاد کشور اظهار کرد: صنعت پتروشیمی می تواند مزیت ها و کارکردها در بخش های مختلف اقتصادی کشور را فعال کند و به سادگی می تواند از برون رفت تحریم ها به سمت نتیجه گیری اقتصادی مولد حرکت کند .
نماینده مردم رباط کریم در مجلس شورای اسلامی بابیان این که اقتصاد نفت تنها در کنار صنایع تبدیلی می تواند ارزش افزوده تولید کند، یاد آورشد: تولید ثروت در صنعت نفت رابطه مستقیم با تولید توسعه اقتصادی فرآروده ها و محصولات نهائی دارد.
وی یادآور شد: توسعه اقتصادی در نفت رابطه کاربردی با صنایع تکمیلی دارد و ازهمین رو اگر بخواهیم اقتصاد نفت فعال شود باید به سمت تولید صنایع پایئن دستی پتروشیمی حرکت کنیم.
عضو کمیسیون اقتتصادی مجلس، یادآورشد: وزارت نفت میتواند سکوی پرتاب اقتصادی در کشور باشد بنابراین باید پارمترهای لازم برای ایجاد صنایع تبدیلی در کشور مهیا شود.