برگزاری جلسه شورای راهبردی حراست پتروشیمی های منطقه پارس به میزبانی مروارید

برگزاری جلسه شورای راهبردی حراست پتروشیمی های منطقه پارس به میزبانی مروارید
(شنبه ۲۱ شهریور ۱۳۹۴) ۰۹:۰۳

دومین جلسه شورای راهبردی روسای حراست پتروشیمی های منطقه پارس به میزبانی شرکت پتروشیمی مروارید برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی شرکت پتروشیمی مروارید؛ مهندس جوکار ضمن خوش آمدگویی به روسای حراست حاضر در اجلاس، عنوان داشتند که حراست باید اخلاق­مداری را در جامعهء پیرامون و محیط کار ترویج نماید و در این راه از مفاهیم و آموزه­های فرهنگی و مذهبی کمک بگیرد.

جوکار در ادامه بیانات خویش ضمن ارایه چند پیشنهاد به روسای حراست جهت مقابله با تهدیدات روانی و اتخاذ تصمیمات لازم در شرایط مختلف امنیتی، عنوان داشتند حراست می­ بایست بر اساس قوانین و مصالح جامعه اسلامی رو به جلو حرکت نماید.

در ادامه این اجلاس آقای بهشتی ریاست حراست شرکت ملی صنایع پتروشیمی ضمن بیان نقطه نظرات خود در خصوص موارد امنیتی در پتروشیمی، مواردی را در خصوص اصول امنیتی در مجموعه پتروشیمی­ های منطقه پارس عنوان نمودند.

در بخش پایانی نیز هر یک از حاضرین ضمن معرفی خود، به بیان دیدگاه­ های خویش در خصوص مسائل حراستی و امنیتی در صنعت پتروشیمی پرداخته و با جمع بندی نظرات حاضرین جلسه به پایان رسید.   

تعداد بازدید : ۳,۳۸۲