به گزارش نیپنا به نقل از پایگاه اینترنتی پلاستیک نیوز یوروپ، شرکت پتروشیمی لیائونینگ بورا (Liaoning Bora) چین قصد دارد فناوری اختصاصی تولید پلی پروپیلن (PP) و پلی اتیلن (PE) لیوندل باسل را در سه طرح پتروشیمی جدید خود به کارگیرد.
این مجموعه شامل دو واحد تولید پلی پروپیلن با ظرفیت ترکیبی 600 هزار تن در سال است و از فناوری های اختصاصی تولید پلی پروپیلن شرکت لیوندل باسل موسوم به Spherizone و Spheripol استفاه می کند.
همچنین یک مجتمع تولید پلی اتیلن سنگین (HDPE) با ظرفیت 350 هزار تن در سال در کنار این دو مجتمع پلی پروپیلن احداث می شود و از فناوری Hostalen ACP process بهره می برد.
دن کومب، معاون اجرایی بخش تولید، پالایش، پروژه ها و فناوری شرکت لیوند باسل عنوان کرد: فرآیندهای اختصاصی ما مشتریان را قادر می سازد تا ضمن حفظ قدرت رقابت پذیری خود در بازار منطقه، بتوانند پاسخگوی نیاز فزاینده از سوی بازار باشند.