برگزاری کارگاه آموزشی" کاربرد محصولات پلیمری در بسته بندی مواد غذایی و آشامیدنی"توسط پتروشیمی تبریز

برگزاری کارگاه آموزشی" کاربرد محصولات پلیمری در بسته بندی مواد غذایی و آشامیدنی"توسط پتروشیمی تبریز
(چهارشنبه ۱۲ خرداد ۱۳۹۵) ۱۰:۵۰

مجتمع پتروشیمی تبریز اقدام به برگزاری کارگاه آموزشی" کاربرد محصولات پلیمری در بسته بندی مواد غذایی و آشامیدنی" کرد.

به گزارش نیپنا به نقل از روابط عمومی شرکت پتروشیمی تبریز؛ این کارگاه آموزشی همزمان  با دومین همایش ملی توسعه کیفیت، راهبردی فراگیر در سلامت غذا با عنوان " بهبود تغذیه ، ضامن سلامتی " با مشارکت انجمن مدیریت کیفیت ایران در مرکز  همایش­های بین المللی مرکز اسناد و کتابخانه ملی برگزار شد.

در این کارگاه آموزشی که به منظورمعرفی پلیمر های مورد استفاده در بسته بندی، برهم کنش مواد غذایی وبسته بندی های پلاستیکی برگزار شده بود،  ویژگی و اهمیت بسته بندی در حفظ سلامت مواد غذایی و استانداردهای مرتبط با آن مورد تاکید قرار گرفت.

گفتنی است فناوری تولید واحدهای تولیدی شرکت پتروشیمی تبریز از معتبرترین شرکت های آمریکایی و اروپایی اخذ شده و مطابق نتایج تست آزمایشگاه های صلاحیت دار بین المللی از نظر مشخصات بهداشتی، محصولات Food Contact این شرکت با استانداردهای بین المللی از جمله استاندارد ایالات متحده آمریکا (FDA) و دستورالعمل های اتحادیه اروپا (EU) مطابقت دارد، بطوریکه از مجموع 26 پروانه ساخت دریافت شده توسط این شرکت، 7 مورد مربوط به محصولات پلی استایرن و 19 مورد مربوط به محصولات پلی اتیلن بوده و کاربرد این محصولات برای مصارف Food Contact به تایید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی رسیده است.

 

تعداد بازدید : ۹۴۷