با مشارکت سازمان منطقه ویزه اقتصادی پتروشیمی برگزار شد:

همایش ایمنی و بهداشت مواد غذایی

همایش ایمنی و بهداشت مواد غذایی
(سه شنبه ۸ اردیبهشت ۱۳۹۴) ۱۰:۰۶

دست اندرکاران سلامت شرکتهای پتروشیمی منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی و مسئولین بهداشت شهرستان بندرماهشهر در هفته سلامت در همایش و سمینار ایمنی و بهداشت مواد غذایی حضور یافتند.

به گزارش روابط عمومی سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی، مرکز بهداشت شهرستان ماهشهر با همکاری این سازمان و شرکتهای پتروشیمی بندرامام، رازی، مارون و امیرکبیر اقدام به برگزاری همایشی تحت عنوان ایمنی و بهداشت مواد غذایی نمود.

این همایش با توجه به شعار سازمان جهانی بهداشت "ایمنی غذا از مزرعه تا سفره" و با هدف ارتقای سطح سلامت جامعه و جهت تسهیل ارتقای شاخص های اقتصادی و اجتماعی کشور، در تالار آفرینش این منطقه برگزار شد.

در این همایش یک روزه، قاسم امیری، معاون مدیرعامل سازمان منطقه ویژه، علیرضا قدری، رئیس شبکه بهداشت ماهشهر، دکتر مکتبی، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی، مدیران و مسئولین شرکتهای پتروشیمی منطقه، روسا و کارشناسان HSE و بهداشت، کارکنان رستوران ها و فعالان تهیه، طبخ و توزیع مواد غذایی حضور داشتند.

رئیس شبکه بهداشت شهرستان بندرماهشهر به اشاره به شعار امسال سازمان بهداشت جهانی، در اهمیت این موضوع گفت: پایه اصلی سلامت تغذیه سالم و استفاده از مواد غذایی سالم است و طیف وسیعی از بیماریها از طریق تغذیه نامناسب گریبانگیر انسان می شود.

علیرضا قدری، همچنین با اشاره به ابعاد اقتصادی بیماریهای غذایی یادآور شد: سالانه میلیاردها دلار صرف درمان بیمارانی می شود که تحت تاثیر آلاینده های غذایی دچار آسیب می شوند.

وی با یادآوری اصل "پیشگیری، مقدم بر درمان"، و افزایش چند میلیاردی تعداد مصرف کنندگان و کاهش تولید کنندگان تا 30 سال آینده، خاطر نشان کرد: بشر برای این شرایط سعی می کند که خود را با شرایط تطابق دهد و با کمک تکنولوژی مواد غذایی بیشتری را تولید خواهد کرد؛ همین امر به شکل های مختلف، منجر به ناسالم شدن مواد غذایی خواهد شد.

دکتر قدری تشریح کرد: شهرستان ماهشهر از نظر موقعیت جغرافیایی و ژئواکونومیک دارای شرایط ویژه ای است که از نظر بهداشتی فرصتها و تهدیدهای خاص خود را داراست. ما در اداره بهداشت شهرستان بایستی با هماهنگی با بسیاری ارگانهای دیگر بایستی جهت نظارت، کنترل، آموزش و فرهنگ سازی شرایط بهداشتی مردم، سیاستگذاری و اقدامات جدی تری را انجام دهیم.

در حاشیه این همایش مسابقه پخت غذاهای سالم، برگزار و در پایان به برندگان جوایزی اهدا شد.

تعداد بازدید : ۱,۳۱۵