رئیس کمیته اشتغال و کار آفرینی مجلس تاکید کرد:

لزوم جذب سرمایه گذاری های جدید در صنعت پتروشیمی

لزوم جذب سرمایه گذاری های جدید در صنعت پتروشیمی
(شنبه ۵ دی ۱۳۹۴) ۱۴:۰۱

یکی از راه های توسعه کشور افزایش سرمایه‌گذاری‌ها در صنعت پتروشیمی است که باید با کمک توان داخلی و ظرفیت‌های خارجی انجام شود .

عباس قائد رحمت در گفتگو با خبرنگار نیپنا، اظهار کرد: ساخت صنایع پتروشیمی باید ملاحظات آمایش سرزمین مدنظر باشد چون مزیت‌های اقتصادی آن را افزایش می‌دهد .

به گفته این نماینده مجلس نهم، ارزش منابع زیرزمینی با فرآورش و تولید محصولات متنوع، چند برابر می‌شود که نخستین مزیت آن اشتغال آفرینی و خلق ثروت است .

وی بابیان اینکه رویکرد کاهش خام فروشی باید تقویت شود، افزود: یکی از ملزومات این امر توسعه سرمایه‌گذاری‌ها در صنعت پتروشیمی است که باید با کمک توان داخلی و ظرفیت‌های خارجی انجام شود البته توان داخلی اولویت خواهد داشت .
این نماینده مجلس با اشاره به توان نیروی‌های متخصص ایرانی افزود: در شرایط تحریم، نیروی داخلی کوشش‌های خوبی کردند و تجربه‌های فراوانی دارند .

وی افزود: تحقق اقتصاد مقاومتی با تکیه‌ بر توسعه صنایعی که در آن مزیت داریم مانند پتروشیمی و سایر انجام می‌شود چون استفاده از ظرفیت‌هاست که توان کشور را افزایش می‌دهد. بنابراین، باید از توان ملی و داخلی حداکثر نفع را برای کشور کسب کرد و معضلاتی مانند کمبود شغل و خام فروشی را کاست و رفع کرد

این نماینده مجلس تأکید کرد: جلوگیری از خام فروشی و تکمیل زنجیره ارزش و صیانت از محیط زیست از بنیادی‌ترین برنامه‌های شرکت ملی صنایع پتروشیمی باشد .

تعداد بازدید : ۱,۷۴۹