مدیر برنامه ریزی و توسعه شرکت هلدینگ خلیج فارس در گفتگو با خبرنگار نیپنا اظهار کرد: این شرکت با هدف توسعه ظرفیت تولید در صنعت پتروشیمی با تمام توان در حال سرمایه گذاری و نیز اجرای طرح های توسعه ای متنوعی است.
رسول اشرف زاده افزود: 6.2 میلیارد یورو طرح در حال اجرا است و 5 میلیارد دلار طرح نیز در مرحله مطالعه نهایی قرار دارد و سر انجام 4 میلیارد یورو نیز از سوی هلدینگ خلیج فارس برای فعالیت های مهندسی اختصاص یافته است.
وی ادامه داد: یکی از هدف های هلدینگ خلیج فارس توسعه شرکت هایی است که قابلیت توسعه دارند و در بخش های بالادستی و پائین دستی برای توسعه برنامه ریزی های بسیار خوبی انجام شده است و می خواهیم در تکمیل زنجیره ارزش بیش از گذشته نقش آفرین باشیم.
مدیر برنامه ریزی و توسعه شرکت هلدینگ خلیج فارس با بیان این که جذب سرمایه گذاری های جدید، مشارکت و توسعه متوازن راهبردی مهم در مسیر فعالیت های هلدینگ خلیج فارس است گفت: حفظ اصول و مبانی اصلی استراتژی شرکت با تکیه بر اصول اقتصاد مقاومتی استوار است و در آینده نزدیک سهم صنعت پتروشیمی در توسعه اقتصادی کشور افزایش قابل توجهی خواهد یافت.