مجموعه پتروشیمی 4.5 میلیارد دلاری مکزیک در آستانه بهره برداری قرار دارد

مجموعه پتروشیمی 4.5 میلیارد دلاری مکزیک در آستانه بهره برداری قرار دارد
(چهارشنبه ۱۳ آبان ۱۳۹۴) ۱۳:۱۵

انتظار می رود این مجموعه که بزرگترین در نوع خود در آمریکای شمالی محسوب می شود؛ بتواند تا حد زیادی نیاز این کشور به واردات را کاهش دهد.

به گزارش نیپنا به نقل از پایگاه تخصصی پلاست مارت، یک مجموعه عظیم پتروشیمی به ارزش چهار میلیارد و 500 میلیون دلار، واقع در ایالت وراکروس مکزیک در مجاورت خلیج مکزیک، در آستانه بهره برداری قرار دارد.

مجموعه پتروشیمی Etileno XXI که قرار است از ماه دسامبر امسال شروع به کار کند؛ قادر به تولید سالانه 750 هزار تن پلی اتیلن سنگین و 350 هزار تن پلی اتیلن سبک است. برآورد می شود این حجم تولید بتواند تا 70 درصد از واردات پلی اتیلن مکزیک را جایگزین کند.

نماینده مکزیکی شرکت مهندسی و ساخت و ساز اودبرچت ( odebrecht ) برزیل، عنوان کرد: مجموعه یاد شده قادر به فرآوری روزانه 66هزار بشکه اتان است. اتان مورد نیاز این مجموعه از پمکس ( PEMEX )، شرکت نفت دولتی مکزیک، خریداری می شود.

این مجموعه پتروشیمی که در نزدیکی شهر بندری کواتزاکوالکوس واقع است؛ از خوراک اتان برای تولید سالانه یک میلیون و 100 هزار تن پلی اتیلن بهره می برد.

پلی اتیلن ماده اولیه برای تولید طیف وسیعی ازمحصولات شامل ظروف پلاستیکی مواد غذایی، شوینده ها، شامپو، کیف، لوله، بطری شیر، اسباب بازی، پوشک بچه و پروتزهای پزشکی به شمار می رود.

مدیر اجرایی این پروژه در توضیح دلیل انتخاب مکزیک به عنوان محل اجرای این طرح، اظهار داشت: این کشور به سبب در ارتباط بودن با اقیانوس های اطلس و آرام، از موقعیتی راهبردی برخوردار است. از طرفی مکزیک در پیمان های تجاری مهمی نیز شرکت دارد.

این پروژه حاصل سرمایه گذاری مشترک و همکاری تعدادی از مهمترین شرکت های فعال در حوزه پتروشیمی و ساخت و ساز است.

تعداد بازدید : ۱,۲۸۳