به گزارش نیپنا، مهندس بیات با اشاره به ایجاد اشتغال در نتیجه توسعه صنعت پتروشیمی افزود: امیدواریم تولیدات صنعت پتروشیمی با ایجاد ارزش افزوده و تکمیل زنجیره تولید به تولیدات نهایی تبدیل و سپس صادر شود.
وی افزود: همه تلاشها در صنعت پتروشیمی در جهت کاهش خام فروشی است و محور توسعه دانش بنیان صنعت نیز بر این اساس پایه ریزی شده است.
مدیر عامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با اشاره به اینکه 6 درصد از بازار محصولات پتروشیمی دنیا در اختیار جمهوری اسلامی است، گفت: سهم ایران از ظرفیت محصولات عمده پتروشیمیایی خاورمیانه 26 درصد است.
عبدالحسین بیات تاکید کرد: بر اساس برنامه پنجم توسعه، 64 طرح پتروشیمی با ظرفیت سالانه 50 میلیون تن اولویتبندی و اجرا می شود.
وی اظهار داشت: برخلاف گذشته که فعالیت های صنعتی با مدیریت خارجی ها انجام می شود، امروزه توسعه صنعت به دست توانای صنعتگران داخلی صورت می گیرد و تولید کنندگان داخلی جای خارجی ها را در تامین تجهیزات مورد نیاز صنعت گرفته اند.
مهندس بیات افتتاح 12 طرح پتروشیمی، خنثی شدن توطئه بنزین و تحریم شکنی واردات این محصول و خودکفایی در تولید کود اوره و صادرات آن را از فعالیت های مهم صورت گرفته در صنعت پتروشیمی در سال 89 برشمرد.
آیت اله جزایری، نماینده ولی فقیه در استان خوزستان و امام جمعه اهواز ضمن تشکر از ارائه اطلاعات مربوط به صنایع پتروشیمی توسط مهندس بیات در این دیدار گفت: نامگذاری سال در برگیرنده معنای بزرگی است و نیازمند برنامه ریزی های ویژه است.
وی لازمه موفقیت در صنعت را ورود بخش خصوصی برشمرد و گفت: ورود بخش خصوصی به اقتصاد ضروری است و توسعه کشور را در پی دارد.
آیت اله جزایری گفت: استان خوزستان با وجود تعدد صنایع مختلف در رده های اول بیکاری است و دلیل اصلی آن را می توان جنگ تحمیلی قلمداد کرد.
امام جمعه اهواز اظهار امیدواری کرد در سال جهاد اقتصادی با رونق اقتصاد و مشارکت مسئولین، زمینه تحقق وعده رییس جمهور مبنی بر ایجاد 2.5 میلیون شغل محقق شود.