مدیرعامل شستا:

گام بلند شستا برای افزایش سود آوری

گام بلند شستا برای افزایش سود آوری
(چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۱۷:۲۲

مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تأمین اجتماعی (شستا)، درباره وضعیت سودآوری این مجموعه در سال گذشته گفت: بر اساس اطلاعات موجود، سود شستا در سال گذشته به حدود ۳۰ هزار میلیارد تومان رسیده است. این بازدهی بالاتر از میانگین معمول بوده و هدف ما این است که این روند را بهبود بخشیم.

 به گزارش نیپنا ، محمدرضا سعیدی، مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تأمین اجتماعی (شستا)، در حاشیه هفتمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران (ایران‌اکسپو ۲۰۲۵) با اشاره به شعار سال مبنی بر «سرمایه‌گذاری برای تولید» اظهار داشت: این شعار مسئولیت ما را دوچندان کرده و در اتاق فکر شستا برنامه‌ریزی‌هایی برای تحقق این مأموریت در حال انجام است.

سعیدی با تشریح اهداف راهبردی شستا گفت: تغییر ساختار سبد سرمایه‌گذاری و اجرای تکالیف قانونی در حوزه واگذاری‌ها، دو محور اصلی تحولات آینده شستا است.

وی افزود: شستا باید «مهاجرتی بزرگ» را تجربه کند، مهاجرتی که بخشی از آن بر اساس قانون و بخشی دیگر بر اساس مطالعات راهبردی ما تعیین شده است.

مدیرعامل شستا تأکید کرد: هدف ما حرکت از مدیریت کنترلی به سمت سهام‌داری حرفه‌ای است. این فرآیند ساده نیست، چراکه سرمایه‌گذاری‌های چهل‌ساله را نمی‌توان یک‌شبه دگرگون کرد. بنابراین طراحی بسته‌ای از تدابیر دقیق در دستور کار اتاق فکر شستا قرار دارد.

وی با اشاره به لزوم واگذاری‌های متعهدانه گفت: این واگذاری‌ها باید به‌گونه‌ای سامان یابد که زنجیره‌های ارزش شستا دچار آسیب نشود. به گفته سعیدی، این مهاجرت باید از زنجیره‌های از هم‌گسیخته به سمت زنجیره‌های یکپارچه، از تکنولوژی‌های پایین به بالا، از بازارهای محلی به سطح بین‌المللی و از مسیرهای غیر بورسی به بورسی باشد. همچنین شستا باید از تنوع بیش از حد به سمت تمرکز راهبردی حرکت کند.

سعیدی در ادامه گفت: این فرآیند از پیچیده‌ترین مأموریت‌هاست و عمق فعلی بازار سرمایه کشور ظرفیت پاسخگویی به چنین مهاجرتی را ندارد؛ از این‌رو، طراحی تدابیر پشتیبان و دقیق ضروری است.

وی با اشاره به اهمیت هفتمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران (ایران‌اکسپو ۲۰۲۵) افزود: این نمایشگاه آوردگاه محصولات، تکنولوژی، شبکه‌سازی و گفتگوست. کسب‌وکار ذاتاً در شبکه معنا پیدا می‌کند و هر مجموعه‌ای که بتواند در متن این شبکه‌ها حضور یابد، فرصت‌های بزرگی خواهد داشت. شستا با همین رویکرد در این نمایشگاه حضوری فعال دارد و این مسیر را برای خلق ارزش ادامه خواهد داد.

**سود شستا سال گذشته به حدود ۳۰ هزار میلیارد تومان رسید

مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تأمین اجتماعی (شستا)، در پاسخ به پرسش خبرنگار نیپنا درباره وضعیت سودآوری این مجموعه در سال گذشته گفت: بر اساس اطلاعات موجود، سود شستا در سال گذشته به حدود ۳۰ هزار میلیارد تومان رسیده است. این بازدهی بالاتر از میانگین معمول بوده و هدف ما این است که در سال جاری نیز با اقدامات برنامه‌ریزی‌شده، این روند را بهبود ببخشیم.

وی افزود: البته صورت‌های مالی سال جاری هنوز نهایی نشده و حدود دو تا سه ماه دیگر تا پایان سال مالی شستا باقی مانده است؛ بنابراین ارزیابی دقیق عملکرد سال جاری پس از نهایی شدن صورت‌های مالی قابل ارائه خواهد بود.

مدیرعامل شستا در پاسخ به سوال دیگر نیپنا در خصوص برنامه‌های این مجموعه برای جذب سرمایه‌گذار نیز اظهار داشت: جذب سرمایه‌گذار یکی از مأموریت‌های اصلی شستا است. ما واگذاری‌ها را صرفاً به‌عنوان فروش دارایی نمی‌بینیم، بلکه آنها را در قالب بسته‌های سرمایه‌گذاری برای عموم مردم و علاقه‌مندان به سرمایه‌گذاری در شرکت‌های تابعه تعریف می‌کنیم.

وی تأکید کرد: سهامی که قرار است در آینده واگذار شود، اطلاع‌رسانی خواهد شد و سرمایه‌گذاران می‌توانند در چارچوب برنامه‌هایی که دولت نیز بر آن تأکید دارد، وارد این فرآیند شوند و در شرکت‌های موجود شستا سرمایه‌گذاری کنند.

تعداد بازدید : ۱۵۶