با شعار دانش محوری، سرآمدی، توسعه پایدار

نهمین جشنواره جایزه تعالی صنعت پتروشیمی اسفند ماه امسال برگزار می شود

نهمین جشنواره جایزه تعالی صنعت پتروشیمی اسفند ماه امسال برگزار می شود
(یکشنبه ۲۷ آذر ۱۴۰۱) ۱۱:۳۳

دومین جلسه شورای مدیران تعالی صنعت پتروشیمی با هدف "ایجاد فضای رقابتی توأم با خلاقیت و نوآوری" در محل دبیرخانه جایزه تعالی صنعت پتروشیمی برگزار شد.

به گزارش نیپنا، هادی شایق دبیر جایزه تعالی صنعت پتروشیمی در دومین جلسه این شورا که با حضور مدیران تعالی صنعت پتروشیمی و گروه ذینفعان برگزار شد،گفت: نهمین دوره جایزه تعالی سازمانی با شعاردانش محوری، سرآمدی، توسعه پایدار و رویکرد توانمندسازی داخلی به میزبانی شرکت گروه باختر در اسفند ماه امسال برگزار می شود.

وی ضمن تاکید بر استفاده از تجارب مشاوران در کمیته راهبری دبیرخانه نهمین دوره جایزه، افزود: یکی از ویژگی های بارز فرایند تعالی امسال، ارزیابی بر مبنای ویرایش 2020 مدل EFQM با هدف رشد و تعالی شرکت های صنعت پتروشیمی است.

شایق تصریح کرد:یکی از ارزنده ترین اقدامات نهمین دوره جایزه تعالی حضور فعال ارزیابان داخل صنعت پتروشیمی در فرایند ارزیابی نهمین دوره با هدف دستیابی به موقعیت رقابتی در سطح ملی است.

در ادامه محسنی دبیر گروه تات و مدیر تعالی شرکت فجر انرژی خلیج فارس در خصوص تهیه و تدوین ویژه نامه تخصصی جایزه تعالی صنعت پتروشیمی نکاتی را به مدیران تعالی ارائه نموده و اظهار داشتند: دبیرخانه جایزه در نظر دارد امسال برای نهمین دوره جایزه تعالی ویژه نامه ای کیفی و وزین تهیه و در روز همایش به ذینفعان این فرآیند ارایه شود. لذا از هم اکنون در تلاشیم با اطلاع رسانی مناسب و اعلام همراهی شرکت ها این مهم با بالاترین کیفیت و محتوای قوی انجام گیرد.

وی تصریح کردند: این ویژه نامه فرصتی را برای ارایه توانمندی های هر یک از شرکت ها خصوصا شرکت های بخش خصوصی فراهم می کند. فرصتی مناسب برای برقراری ارتباط موثر بین شرکت های پتروشیمی جهت به اشتراک گذاری تجارب و اطلاعات و نیز برقراری ارتباط موثر با گروه ذینفعان برای اطلاع از توانمندی آنها در تامین منابع با توجه به تاکید
دست اندرکاران صنعت بزرگ نفت، دبیرخانه نهمین دوره جایزه تعالی صنعت پتروشیمی توجه به فرایند ساخت داخل و توانمندسازی شرکت های داخلی و دانش بنیان را که یکی از اهداف و سیاست های شرکت ملی صنایع پتروشیمی در جایزه است، در برنامه کاری خود قرار داد.

به گفته محسنی، در این راستا تلاش خواهد شد ارتباطی موثر با این شرکت ها برقرار شود تا شاهد تمایل آنها به مشارکت در این فرآیند توانمند ساز باشیم، البته مشارکت مدیران تعالی در معرفی این شرکت ها که به نوعی با آنها ارتباط کاری دارند مورد توجه این دبیرخانه است.

این گزارش می افزاید، در پایان این نشست سوالاتی درخصوص ویرایش 2020 مدل، نحوه ارزیابی ها و دیگر موارد مرتبط مطرح شد و توضیحات لازم ازسوی دبیر اجرایی جایزه و مشاورین محترم دبیرخانه ارائه شد.

علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به پایگاه اینترنتی به نشانی https://efqm.nipc.ir مراجعه کنند.


تعداد بازدید : ۲,۹۵۵