مواد لازم:
گوشت مرغ نیم کیلو
فلفل دلمه ای ۳ عدد
پیاز ۲ عدد متوسط
بادمجان ۳ عدد متوسط
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
زردچوبه و روغن به مقدار لازم
دستور پخت
ابتدا گوشت مرغ را به همراه ۲ لیوان آب به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به قابلمه اضافه می کنیم تا بپزد.پس از پخت، مرغ را به صورت ریش ریش خرد می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه پوست بادمجان ها را می گیریم و به صورت حلقه ای نازک خرد می کنیم.سپس بادمجان ها را سرخ می کنیم و در ادامه پیاز باقیمانده را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به همراه کمی روغن تفت می دهیم.
در ادامه فلفل دلمه ای ها را به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه کمی نمک و فلفل سیاه تابه حاوی پیاز اضافه می کنیم.سپس مرغ ریش ریش شده را اضافه می کنیم و تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم. حالا مخلوط مرغ و فلفل دلمه ای را داخل یک ظرف مناسب فر مثل پیرکس می ریزیم.
سپس بادمجان ها ی حلقه ای را روی مخلوط مرغ و فلفل دلمه ای می چینیم. البته می توانیم سیب زمینی را نیز به صورت حلقه های یک سانتی برش زده و روی مخلوط گذاشت .در ادامه خامه را روی بادمجان ها را می ریزیم و به صورت یکدست پخش می کنیم، سپس روی ظرف را پنیر پیتزا به طور کامل پوشش می دهیم.
برای تزیین روی آن می توانیم به سلیقه خود از فلفل دلمه ای نگینی شده، قارچ اسلایس شده یا گوجه گیلاسی استفاده کنیم. فر را از ۱۵ دقیقه قبل با دمای ۱۹۵ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود.
سپس ظرف را به مدت نیم ساعت در فر قرار می دهیم تا آماده شود. در پایان گراتن را از فر خارج می کنیم و بعداز خنک شدن برش زده و سرو می کنیم.