مواد لازم:
شکر:۲۰۰ گرم
آب :۲ لیوان
گلاب: نصف فنجان
مغز گردو: ۱۰۰ گرم
پودر نارگیل: ۱۰۰ گرم
نشاسته گل: ۱۰۰ گرم
روغن مایع: ۱ قاشق چایخوری
رنگ غذا : چند رنگ
کنجد:۱۰۰ گرم
طرز تهیه:
ابتدا نشاسته گل را در یک پیمانه آب حل کنید. سپس از الک ریز مواد را رد کنید.شکر را با یک پیمانه آب حل کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا ذرات شکر کاملا در آب حل شوند.در این مرحله دو قاشق سوپخوری پودر ژلاتین را بر روی ۱/۴ پیمانه آب سرد بپاشید و روی بخار کتری بن ماری کنید.
سپس آب و شکر را از روی حرارت برداشته و نشاسته حلشده را به آن اضافه نمایید و به هم زدن ادامه دهید.
گلاب را به مخلوط اضافه کنید و تا زمانی که مایه غلیظ شود و از ظرف کمی جدا شود به هم زدن ادامه دهید.ژلاتین بنماری شده را به مایه اضافه کنید.بعد وانیل را اضافه کنید و بعداز هم زدن از روی حرارت بردارید.بعد از سرد شدن، مواد جدا جدا کنید و بهم کمی رنگ های دلخواهتون بزنید.
کف قالب را چرب کنید و با پودرنارگیل آن را بپوشانید. سپس مواد را درون قالب ریخته و به اندازه یک قاشق سوپخوری از مواد بردارید و شروع به گرد کردن آن و غلتاندن در پودرنارگیل نمایید.می توانید از قاشق توپی هم استفاده کنید .
در آخر یک عدد مغزگردو روی آن قرار دهید و در ظرف مناسب سرو نمایید.یا اینکه با از استفاده از قالب های مختلف برش بزنیند و در پودر نارگیل بزنیند و با مغزهای متفاوت تزیین کنید.