شماره 52

گراتن بادمجان با سیب زمینی

گراتن بادمجان با سیب زمینی
(پنج شنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۰) ۱۳:۵۵

گراتن بادمجان یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار یونانی است که به خاطر طعم بسیار خوبش در سراسر جهان فراگیر شده است. گراتن غذای خوشمزه ای است که به سادگی می‌توانید در منزل درست کنید. این غذا به علت سبک بودن و سریع آماده شدن برای شام انتخاب مناسبی است و شبیه لازانیای ایتالیایی است .

مواد لازم برای آماده سازی بادمجان‌ها:

بادمجان دلمه‌ای ۴ عدد متوسط
پیاز ۱ عدد متوسط
سیب‌زمینی ۴ عدد متوسط
گوشت چرخ شده ۴۰۰ گرم
پنیر پیتزا به میزان لازم
رب گوجه‌فرنگی به میزان لازم
فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم
آویشن به میزان لازم

طرز تهیه:

بادمجان ها را پوست کنده نمک بزنید و مدتی نگه دارید تا خشک شود و سپس سرخ کنید .
پیازها را نگینی کنید و در یک ماهیتابه بریزید. سپس گوشت چرخ‌کرده را به آن اضافه کنید تا و کمی تفت دهید تا رنگ گوشت عوض‌شده و سرخ شوند.
در این مرحله ادویه‌ها را اضافه میکنیم. ( نمک، فلفل، زردچوبه و آویشن را به گوشت اضافه کنید. رب گوجه فرنگی را نیز اضافه کنید و تفت دهید. تفت دادن را تا زمانی که رب سرخ شود و کاملا به خورد گوشت برود، ادامه دهید.

سیب زمینی‌ را حلقه حلقه برش میدهیم و در تابه دیگر دو طرف آن را سرخ میکنیم (میتوانید سیب زمینی آب پز کنید و بعد برش دهید).

فر را روشن می کنیم و روی ۱۸۰ الی ۱۹۰ درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا گرم شود و بعد ظرفی را که برای گراتن انتخاب کرده ایم را با یک قلمو یا فرچه کاملا چرب می کنیم و بعد سیب زمینی‌ها را کف ظرف میچینیم ‌. و لایه بعد نصفی از بادمجان ها را می چینیم و لایه آخر مایه گوشت را می ریزیم و با کف قاشق کاملا روی سطح آن را مرتب و صاف می کنیم تا جایکه اصلا بادمجان ها مشخص نباشند بعد روی آن پنیر می ریزیم.لایه ها را دوباره تکرار میکنیم ، سیب زمینی، بادمجان ، گوشت و پنیر ودر صورت تمایل میتوانید روی کل مواد سس بشامل بریزد در غیر این صورت بعد از ربختن پنیر داخل فر قرار می دهیم تا ۳۰ الی ۴۵ دقیقه دیگر پنیر کاملا آب شده باشد و به رنگ طلایی در آمده باشد.

 

  1.  
تعداد بازدید : ۱,۵۳۱