تقدیر از غرفه شرکت ملی صنایع پتروشیمی در پانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی محیط زیست

تقدیر از غرفه شرکت ملی صنایع پتروشیمی در پانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی محیط زیست
(پنج شنبه ۱۳ اسفند ۱۳۹۴) ۱۷:۳۴

پانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی محیط زیست تهران با قدردانی از غرفه‌های برتر در بخش صنایع و شرکتها، سازمان‌های مردم‌نهاد، ادارات کل استانی و حامیان نمایشگاه به کار خود پایان داد و از شرکت ملی صنایع پتروشیمی در بخش صنایع و شرکتها تقدیر شد.

به گزارش نیپنا، مراسم اختتامیه پانزدهمین نمایشگاه  محیط زیست که با سخنان معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست برگزار شد با معرفی غرفه‌های برتر امروز پنج شنبه( سیزدهم اسفند ماه) به کار خود پایان داد.

بر اساس این گزارش در مراسم اختتامیه نمایشگاه، در بخش صنایع و شرکت‌ها به ترتیب از شرکت توسعه منابع و انرژی، مجید هدایتی، شرکت ملی صنایع پتروشیمی، مهندس مرضیه شاهدایی، در بخش دستگاه های اجرایی اداره سلامت و تندرستی اداره کل آموزش و پرورش شهر تهران، کامیاب صدری و سازمان مدیریت پسماند شهرداری شیراز، روح‌الله خوشبخت قدردانی به عمل آمد.

در بخش تشکل‌های مردم‌ نهاد محیط زیستی انجمن پایشگران محیط زیست پاما، میترا البرزی منش، رفتگران طبیعت ایران، کاظم نجاریون، شبکه مردم نهاد محیط زیستی استان چهارمحال و بختیاری، لیلا اخلاصی، بنیاد ملت بانک ملت، مسعود غلام‌پور و مؤسسه خیریه روزبه، فرح جمالی مورد تقدیر قرار گرفتند.

در ادامه در بخش ادارت کل محیط زیست استانی از اداره کل محیط زیست استان چهارمحال و بختیاری، شهرام احمدی، اداره کل محیط زیست استان، حمید ظهرابی، اداره کل محیط زیست استان البرز، حسین محمدی، اداره کل محیط زیست استان بوشهر، حسین دلشب، اداره کل محیط زیست استان خراسان شمالی، اصغر مطهری، اداره کل محیط زیست استان سمنان، عباسعلی دامنگیر، اداره کل محیط زیست استان هرمزگان، مجید وفادار و اداره کل محیط زیست استان همدان، محمدرضا محمدی تقدیر شد.

از اداره کل محیط زیست استان تهران، محمدهادی حیدرزاده، نیز به پاس زحمات و تلاش‌های ارزنده در برگزاری نمایشگاه قدردانی به عمل آمد.

در بخش فن‌ بازار ستاد ویژه توسعه فناوری نانو معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری سعید سرکار، شرکت ره‌آفرین ماشین تک بابک مؤمنی و مشاور رئیس سازمان حفاظت محیط زیست و مدیرکل دفتر پژوهش و فناوری صدرالدین علیپور، به پاس تلاش‌های ارزنده و پیگیری‌های مجدانه برای برپایی بخش فن‌بازار نمایشگاه تقدیر به عمل آمد.

 حامیان نمایشگاه، شرکت فولاد مبارکه سپاهان، بهرام سبحانی و شرکت نفت بهران، اسعد عزیزی نیز در این مراسم تقدیر شدند.

در پایان از علی ابراهیم ‌زاده، مدیرعامل شرکت راهکار تجارت مدیریت کوشا، مجری پانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی محیط زیست تقدیر و قدردانی شد.

پانزدهمین نمایشگاه بین المللی محیط زیست با شعار «اقتصاد سبز دوران پساتحریم» با حضور 271 شرکت داخلی و 33 شرکت خارجی از 20 کشور جهان شامل انگلیس، آلمان، سوئد، فرانسه، آمریکا، ایرلند، کانادا، تایوان، بلژیک، ایتالیا، فنلاند، اسپانیا، چک، هلند، اتریش، برزیل، نیوزلند، دانمارک، ترکیه و سوییس به مدت 4 روز برگزار شد و شرکت های خارجی حاضر در این نمایشگاه، آخرین دستاوردهای خود در عرصه حفاظت محیط زیست، تامین، تجهیز و نصب تجهیزات زیست محیطی، انرژی های پاک، بازیافت، تصفیه و بهینه سازی مصرف انرژی، پایش آلودگی هوا، آب و پساب و تجهیزات آزمایشگاه های معتمد را ارائه دادند.

این نمایشگاه در فضایی بالغ بر 19 هزار مترمربع در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار شد و دستاوردهای خوبی در راستای امضای تفاهم نامه میان ایران و اتریش، فنلاند و ژاپن به همراه داشت.

نمایشگاه محیط زیست فرصت مناسبی برای تبادل تجربیات و برقراری ارتباط میان شرکت های داخلی و خارجی فراهم کرد که امیدواریم بعد از این که دوران پساتحریم را می گذرانیم شاهد حضور و فعالیت شرکت های خارجی در حوزه ورود فناوری های نوین در عرصه حفاظت از محیط زیست، طبیعت و منابع آب، انرژی های پاک، بازیافت، تصفیه و بهینه سازی مصرف انرژی در کشور باشیم.

مدیریت بهره وری انرژی و انرژی های تجدیدپذیر، مدیریت و بازیافت زباله و پسماند، مدیریت شهری، نظارت و اجرای پروژه های زیست محیطی، پروژه های تحقیقاتی و خدمات حفاظت از محیط زیست، کنترل، اندازه گیری و فناوری آزمایشگاهی، حمل و نقل عمومی و بهینه سازی مصرف سوخت، خودرو سبز و استانداردسازی خودروها، حفظ منابع طبیعی، ساختمان سازی سبز و مدیریت آب و فاضلاب از مهمترین زمینه های حضور در این نمایشگاه بودند.

برگزاری مناظره هایی با موضوع مدیریت صید و شکار، آلودگی هوای کلانشهرها و محیط زیست و قوه قضاییه، نشست های خبری معاونان سازمان محیط زیست و برگزاری پنل های تخصصی با موضوعات مرتبط با محیط زیست و چالش های مربوط به آن برخی از برنامه های جانبی این نمایشگاه بود که با استقبال خوبی از سوی بازدید کنندگان مواجه شد.

لزوم توجه بیشتربه اقتصاد سبز

به گزارش نیپنا، معصومه ابتکاررئیس سازمان محیط زیست درآئین اختتامیه پانزدهمین نمایشگاه بین المللی محیط زیست اظهار کرد: برگزاری این نمایشگاه گام مهمی در زمینه ترویج اقتصاد سبز در کشور است و در شرایطی که دنیا به مساله اقتصاد سبز و فناوری های پاک توجه می کند، توجه به ملاحظات زیست محیطی در کشور بسیار اهمیت دارد.

وی گفت: امروزه کشورها در عالی ترین سطح برنامه ریزی هایشان به گونه ای است که مانع تخریب محیط زیست شوند از این رو فناوری های روز دنیا در این زمینه در پانزدهمین نمایشگاه بین المللی محیط زیست ارائه شد.

به گفته وی این نمایشگاه همگامی با رویکرد جهانی در راستای حفظ فن بازار و حرکت به سمت اقتصاد سبز بود.

ابتکار گفت: شرکت های بین المللی زمینه را برای تبادل اطلاعات با شرکت های داخلی مناسب دیدند از این رو حضور بسیار فعال و چشمگیری در نمایشگاه داشتند.
معاون رییس جمهوری ادامه داد: روز به روز نگاه ها نسبت به محیط زیست تخصصی تر، فنی تر و نوآورانه تر می شود از این رو تمام حرکت ها به سمت دانش بنیان شدن پیش می رود که توجه به ضرورت برقراری پیوندهای مالی، تجاری و اقتصادی در این حوزه الزامی است.

وی به حضور دو وزیر محیط زیست فنلاند و اتریش و قائم مقام وزیر محیط زیست ژاپن در نمایشگاه اشاره کرد و گفت: تفاهم نامه های بسیار خوبی بین ایران و این کشورها منعقد شده و نمایندگان کشورهای خارجی به این مساله واقف شدند که مساله محیط زیست در ایران از حالت تشریفاتی خارج و به یک ضرورت رسیده است و اقتصاد ایران به سمت سبز شدن در حال حرکت است.

ابتکار به نشست پاریس اشاره کرد و گفت: در این نشست قرار شد تا سال 2030 افزایش دمای زمین از دو درجه بیشتر نشود و بر این اساس کشورها متعهد شده اند انتشار گازهای گلخانه ای خود را کاهش دهند که ایران چهار درصد غیرمشروط و هشت درصد مشروط به رفع تحریم ها نسبت به کاهش انتشار گازهای گلخانه ای متعهد شده است.

وی با اشاره به تهیه ردپای کربن در فعالیت ها گفت: باید از تمام فعالیت ها سیاهه انتشار کربن تهیه و برای کاهش آن برنامه ریزی کنیم که بخش اقتصاد، خدمات، حمل و نقل، صنایع، نفت همه باید این رویکرد را اتخاذ کنند تا بتوانیم همپای جامعه جهانی برای کاهش انتشار گازهای گلخانه ای پیش رویم.

 ابتکار ادامه داد: اکنون یک تا 1/5 درجه افزایش دما را تجربه می کنیم که مضرات زیادی برای منابع آب، حیات وحش، تنوع زیستی و کشاورزی به همراه دارد که اگر نتوانیم اقتصاد و پیشرفت را همگام با حفظ محیط زیست منطبق کنیم قطعا خسارات جبران ناپذیری به طبیعت کشور وارد می شود.

وی تاکید کرد: باید اصلاح الگوی کشاورزی، صنعت، و استفاده از منابع آب در کشور صورت گیرد و فعالیت ها در عرصه فناوری های پاک شکل گیرد تا بتوانیم شانزدهمین نمایشگاه بین المللی محیط زیست را با هدف کاهش انتشار گازهای گلخانه ای برگزار کنیم.



تعداد بازدید : ۳,۲۸۲