ایجاد دفتر بازرگانی سرمایه گذاری پتروشیمی در منطقه خلیج فارس

ایجاد دفتر بازرگانی سرمایه گذاری پتروشیمی در منطقه خلیج فارس
(دوشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۴) ۱۱:۵۴

شرکت سرمایه گذاری صنایع پتروشیمی در سال 1394؛ بازبینی در پروژه های شرکت های فنی و مهندسی را در دستور کار قرار داده است.

مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری صنایع پتروشیمی در گفتگو با خبرنگار نیپنا اظهار کرد: یکی از مواردی که می توان برای توسعه صنعت پتروشیمی به آن توجه کرد خروج از پروژه های کم بازده و حرکت به سمت فعالیت های تخصصی و پربازده در شرکت های فنی و مهندسی است . همچنین این شرکت به منظور تعامل بهتر با کشورهای همسایه و بازاریابی برای بازارهای هدف صادرات خدمات فنی و مهندسی، اقدام به ایجاد دفتر بازرگانی در کشور امارات و شهر دبی کرده است.

فریدون فدایی دولت، با بیان مطلب بالا گفت: در همین مسیر این شرکت، امضاء تفاهم نامه همکاری با کشورهایی نظیر عمان و امارات متحده عربی جهت صدور خدمات مهندسی را در دست دارد. با کشور عمان هم در خصوص همکاری برای خط لوله گاز ایران به عمان رایزنی هایی را انجام داده ایم.

وی با اشاره به آنکه شرکت سرمایه گذاری صنایع پتروشیمی درسال 1393، در جهت حمایت از تولید داخلی حضور پیدا کرد، افزود: در سال جاری نیز به رغم مشکلات هلدینگ سرمایه گذاری به موفقیت هایی دست یافته است. این شرکت در سه دسته تولیدی، خدمات فنی و مهندسی، پرتفوی گردانی و سرمایه گذاری فعالیت داشته و با مدیریت 31 شرکت بورسی و غیر بورسی، توانمندی خود را به عنوان تنها تولید کننده محصولMEK  و اسید سیتریک در خاورمیانه، بزرگترین تولیدکننده دوده صنعتی کشور،MTBE ، تسمه نقاله، لوله های پلی اتیلنی و ارائه خدمات فنی و مهندسی با کیفیت نشان داده است .

وی ادامه داد: درسال 1393، شرکت سرمایه گذاری صنایع پتروشیمی پس ازگذشت 10 سال پیشنهاد افزایش سرمایه را باگزارش های کارشناسی به سهامدار عمده ارائه داد و کلیات آن نیز مورد پذیرش قرار گرفته است. پس از وقوع این مهم، ساختار مالی شرکت اصلاح و همچنین زمینه توسعه و افزایش بهره وری در شرکت های گروه را شاهد خواهیم بود.

فدایی دولت در ادامه گفت: در سال های گذشته 6 شرکت از شرکت های گروه به علت زیان دهی مشمول ماده 141 قانون تجارت شده بودند . با برنامه ریزی های صورت گرفته و تحقق سود در آن شرکت ها، در سال 1393 از زیان خارج و به حیطه فعالیت های جاری بازگردانده شدند. برنامه اصلاحی پرتفوی شرکت سرمایه گذاری صنایع پتروشیمی تهیه و تنظیم و در مرحله آماده سازی مقدمات خروج از شرکت های زیان ده و کم بازده و غیر مرتبط است. که در سال 1394 سالی پرسود برای این شرکتها خواهد بود .

وی با اشاره به تسهیلات گمرکی برای این شرکت گفت: در راستای حمایت از تولید ملی، با پیشنهاد و پیگیری های شرکت سرمایه گذاری صنایع پتروشیمی و موافقت وزارت صنعت و معدن و تجارت، تعرفه گمرگی واردات محصولات چینی افزایش و ارز مبادله ای به واردات حذف گردید .

مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری صنایع پتروشیمی در خصوص واردات بی رویه بعضی از محصولات که مشابه تولید داخلی دارند و بعضاً کیفیت تولید داخل به مراتب بهتر از نوع خارجی (چینی) آن می باشد، افزود: به منظور منطقی نمودن عرضه تولیدات واحدهای گروه سرمایه گذاری صنایع پتروشیمی هم زمان از دو طریق؛ افزایش تعرفه گمرکی به منظور رقابت منطقی تر با محصول بی کیفیت چینی و حذف تخصیص ارز مبادله ای به این محصولات و اختصاص ارز منقاضی به وارد کنندگان کالا وارد عمل شده ایم.

وی پیگیری مطالبات معوق گروه سرمایه گذاری صنایع پتروشیمی از شرکت ها، ارگان ها و سازمان ها  را یکی از اقدامات این شرکت در سال 93 برشمرد و گفت: در حال حاضر بخش عمده آن وصول و مابقی نیز در دستور کار قرار دارد. بخش وصول شده مطالبات نیز در پروژه های شرکت (اعم از نوسازی و بازسازی) مورد استفاده قرار خواهد گرفت .

فدایی دولت در پایان اهداف کلان عملیاتی شرکت را شامل به ظرفیت رساندن تولیدMEK  در شرکت شیمی تکس آریا و اجرای طرح توسعه آتی شرکت با توجه به انحصاری بودن تولید این محصول در کشور و خاورمیانه و ورود شرکت به بورس در سال های آینده ، گسترش فعالیت شرکت های خدمات مهندسی گروه با ورود این شرکتها به حوزه فعالیتهای جدید با حاشیه سود بالاتر نظیر امور مهندسی، تدارکات کالا و ورود تدریجی آنها به فرا بورس، احیای کارخانه تولید اسید سیتریک کرمانشاه و بررسی امکان تولید محصولات جدید در آن مجموعه با ارزش افزوده بالاتر، بازسازی و نوسازی خط تولید شرکت دوده صنعتی پارس در شهر صنعتی کاوه و دستیابی به راندمان بالاتر تولید، جابجایی شرکت کربن ایران در اهواز و برطرف نمودن مشکل زیست محیطی آن شرکت ، راه اندازی خطوط تولید جدید در شرکت سهند در قالب طرح های توسعه ای آن شرکت نظیر تسمه سیمی، تسمه مواد غذایی و ...، احداث خطوط جدید صنایع بسته بندی در صنعت پتروشیمی در عسلویه و ماهشهر در قالب طرح های توسعه ای شرکت شیمیایی فرآورد قشم از زیرمجموعه های شرکت گازلوله، ورود به طرح ها و شرکت های جدید در حوزه صنعت پتروشیمی با در نظر گرفتن پروژه محور بودن ، بروز رسانی پرتفوی شرکت و خروج از صنایع کم بازده، زیان ده و غیر مرتبط با موضوع فعالیت شرکت و مذاکره با شرکت ملی صنایع پتروشیمی جهت تسویه بدهی های معوق و در صورت توافق، تهاتر بدهی های مذکور با سهام شرکت سرمایه گذاری صنایع پتروشیمی دانست.

تعداد بازدید : ۱,۲۸۰