ایمنی مواد غذایی از بشقاب تا مزرعه

ایمنی مواد غذایی از بشقاب تا مزرعه
(یکشنبه ۶ اردیبهشت ۱۳۹۴) ۰۹:۱۵

سازمان بهداشت جهانی، در حال تلاش برای ارتقای ایمنی مواد غذایی بوده و شعار روز جهانی بهداشت در سال 2015 را «ایمنی مواد غذایی از بشقاب تا مزرعه» تعیین کرده است.

به گزارش روابط عمومی سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی، اداره بهداشت این سازمان در راستای گرامی داشت هفته سلامت، اقدام به اجرای چندین برنامه نموده و در اولین روز این هفته کلیه مدیران و رؤسای این سازمان با مراجعه به درمانگاه مرکزی منطقه اقدام به اندازه گیری فشارخون و تست نوار قلب کردند.

براساس این گزارش، ارسال پیام های بهداشتی و سلامت با توجه به روز شمار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، چاپ و انتشار پوسترها و تصاویری با عناوین روز جهانی بهداشت، برگزاری مسابقه در این زمینه، چاپ و توزیع 3 کتابچه با موضوعات فشارخون، کمردرد و چربی از برنامه های این اداره در هفته بهداشت است .

اداره بهداشت این سازمان به عنوان بخشی از واحد HSE ، همچنین جهت تشویق به کاهش وزن کارکنان دارای اضافه وزن، اقدام به اهدای جایزه به افرادی نموده است که توانسته اند چاقی درجه یک، 2 و سه خود را به وزن طبیعی برگردانند.

این اداره همچنین در برگزاری سمینار امنیت مواد غذایی در منطقه نقش فعال خواهد داشت.

غذای ناسالم سالانه تقریباً باعث مرگ و میر 2 میلیون نفر از مردم از جمله کودکان می شود. غذای مضر حاوی باکتری، ویروس، انگل و مواد شیمیایی است و علت بیش از 200 نوع بیماری از اسهال تا سرطان می باشد. به همین علت سازمان بهداشت جهانی، در حال تلاش برای ارتقای ایمنی مواد غذایی بوده و شعار روز جهانی بهداشت در سال 2015 را «ایمنی مواد غذایی از بشقاب تا مزرعه» تعیین کرده است.

 در ایران به پیشنهاد وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی یکم لغایت هفتم اردیبهشت  "هفته سلامت" نامگذاری شده است. 

تعداد بازدید : ۱,۲۶۴