مشارکت پتروشیمی ها در جایزه ملی مدیریت انرژی

مشارکت پتروشیمی ها در جایزه ملی مدیریت انرژی
(یکشنبه ۱۹ بهمن ۱۳۹۳) ۱۳:۳۱

صنایع پتروشیمی درپنج گروه تخصصی الفین، آمونیاک ، متانول ، اوره و آروماتیک در جایزه ملی مدیریت انرژی مشارکت می کنند.

به گزارش نیپنا ، مجتبی رجب بیگی رئیس سازمان مدیریت صنعتی ایران  اظهار کرد: این سازمان با همکاری سازمان بهره وری انرژی ایران ، شرکت بهینه سازی مصرف سوخت وستاد بهینه سازی انرژی ، سازمان محیط زیست و سازمان ملی استاندارد ایران توافقنامه ای را در زمینه برگزاری جایزه ملی مدیریت انرژی به امضا رساندند.

وی با تشریح مدل این جایزه افزود : امتیاز فنی برای مدیریت انرژی 50 درصد ، امتیاز کاهش مصرف انرژی نسبت به سال گذشت 25 درصد و امتیاز استقرار سیستم مدیریت انرژی هم 25 درصد است.

رجب بیگی اظهار کرد :جایزه ملی مدیریت انرژی برای اولین بار در سطح 28 گروه صنعتی برگزار می شود.

رئیس سازمان مدیریت صنعتی ایران  گفت: پالایشگاههای نفت ، صنایع پتروشیمی ( الفین ) صنایع پتروشیمی ( آمونیاک ) ، صنایع پتروشیمی(متانول ) ، صنایع پتروشیمی ( اوره ) ، صنایع پتروشیمی ( آروماتیک) ، نیروگاه ، خطوط انتقال گاز طبیعی ،خطوط انتقال نفت و تلمبه خوانه ها و پالایشگاه گاز نیز در گروه 28 گانه صنعتی قرار می گیرند که شرط لازم برای شرکت در این جایزه را دارند.

وی ادامه داد: سیمان ، آجر ماشینی ، آلومینیوم ، آهک ، گچ ، شیشه و ظروف شیشه ای ، قند و شکر ، خمیر و کاغذ ، مواد پلاستیکی و لاستیک مصنوعی کاشی و سرامیک ، تایر و تیوب ، اوراق فشرده چوبی ، روغن نباتی ، آهن و فولاد ، روغن موتور ، ریخته گری چدن ، ریخته گری فولاد وصنایع لبنیاز جمله گروههای صنعتی هستند که می توانند در این دوره از جایزه ملی شرکت کنند.

به گفته رجب بیگی  متقاضیان باید دارای مدیریت انرژی باشند ، تشکیلات انرژی باید  بطور رسمی در آن شرکتها تعریف شده باشد و خط مشی انرژی نیز  تعیین شده و الزامهای قانونی اجرا شده باشد.

وی اظهار کرد : از دیگر شرایط متقاضیان اینکه حداقل دو سال سابقه فعالیت داشته باشند همچنین سازمان های شرکت کننده باید شاخصهای عملکرد انرژی را تعیین و اهداف خرد و کلان برای مدیریت انرژی را نیز تعریف کرده  باشند ،  کنترل عملیات مرتبط با مصارف انرژی تعیین و در فواصل زمانی معین انرژی پا یش ، اندازه گیری و تحلیل شود.

وی با بیان این که متقاضیان می توانند شرکتهای دولتی یا خصوصی باشند اضافه کرد : هدف ایجاد رقابت بین شرکتها ست ، چون قیمت تمام شده کمتر می شود و رقابت پذیری بالاتر می رود و همه در راستای سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی و اصلاح الگوی و رقابت پذیری در سطح جهانی است.

رجی بیگی ادامه داد: افزون بر این ، اسپانسرها شامل وزارت نیرو، وزارت  نفت ، سازمان محیط زیست و سازمان  استاندارد وسازمان  مدیریت صنعتی جوایز تشویقی نقدی و غیر نقدی برای برترها تعیین کرده اند.

وی تصریح کرد :در قانون هم پیش بینی شده که این برترها از نظر قانونی هم مشمول یارانه سود تنسهیلات شوند ، یعنی وامهای بانکی با مبلغ بالا و بهره پایین شامل اینها می شود.

رجب بیگی فرصت ثبت نام برای شرکت در این جایزه را  تا اسفند ماه امسال اعلام کرد و افزود : بررسیها ظرف سه یا چهار ماه انجام می گیرد و در اواخر سال آینده مشخص می شود جوایز طلایی و نقره ای و برنزی را چه کسانی خواهند برد.

تعداد بازدید : ۱,۰۰۳