نشست هم اندیشی میان پتروشیمی و تشکل ها ‏

نشست هم اندیشی میان پتروشیمی و تشکل ها ‏
(چهارشنبه ۱۰ دی ۱۳۹۳) ۱۵:۱۲

دومین نشست مشترک میان انجمن ملی، اتحادیه سراسری و دفتر صنایع تکمیلی توسط دفتر توسعه صنایع تکمیلی پتروشیمی دیروز سه شنبه 9 دی در ساختمان پتروشیمی برگزار شد.

در این نشست محتشمی پور اظهار کرد: جلسات هم اندیشی به طور نوبتی در محل انجمن ها و دفتر توسعه صنایع تکمیلی برگزار خواهد شد و جلسه آتی در دفتر انجمن و یا اتحادیه برگزار خواهد شد.اهم مسائلی که در فاصله این دو جلسه مطرح شد، بحث بازار و قیمت گذاری بود که باید بگویم قیمت ها مطابق دستور العمل تعیین می شوند. ممکن است دوستانی که از قیمتها و قیمت جهانی خبر ندارند انتظار داشتند که قیمت ها پایین آمده باشد اما با توجه به ارز قیمت ها افزایش یافته است. برخی اوقات رسانه ها نسبت به قیمتها موضع میگیرند. اما باید دید نوسانات ارز ما را به کجا هدایت می کند.

  موارد عدم عرضه که موجب تاثیر منفی می شود را به من اطلاع دهید

وی از حاضرین در جلسه درخواست کرد اگر در بازار با موردی مثل عدم عرضه که می تواند تاثیر منفی داشته برخورد کردند این موضوع را در اسرع وقت اطلاع دهند.

وی با ذکر این مساله که اطلاع رسانی موارد به وی دیر صورت می گیرد گفت : مشکلات را بسیار دیر به ما می گویند.  اگر یک کالایی امروز عرضه نمی شود را 4 ماه بعد بفهمیم که دردی دوا نمی شود و من کاری نمی توانم انجام دهم. در خصوص قیمت و کیفیت مواد اولیه موارد بوجود امده را به ما سریع حتی با یک smsخبر دهید.

رییس دفتر توسعه صنایع تکمیلی در ادامه صحبت هایش به موضوع تشکیل تعاونی های استانی صنعت پلاستیک که از سال گذشته شروع شده است اشاره کرد و گفت: شرکتها در حال قرار گرفتن به عنوان زیر مجموعه تعاونی ها هستند.

محتشمی پور همچنین به الزامات قانونی مرجع بودن برای کیفیت محصولات اشاره کرد و گفت پتروشیمی نمی تواند مرجع باشد و در این موضوع شما دوستان در انجمن باید کمک کنید تا روی کیفیت بازار نظارت صورت گیرد. این یک رابطه دو طرفه است و نیاز به همکاری شرکت ها دارد.

 صحاف: می توانیم با همکاری فی مابین آمار لازم برای تولید مکفی را ارایه کنیم.

در ادامه این جلسه آصحاف در خصوص مسائل کیفی تولید مواد، خواستار تعیین مرجعی از خود پتروشیمی شد و گفت در خصوص میزان نیاز ما و نوع برنامه ریزی پتروشیمی ها برای تولید هیچ تماس مستقیمی با پتروشیمی ها نداریم، انجمن هم بودجه ای ندارد که آمار را جمع آوری و مستندسازی کند. ولی می توان با همکاری دانشجویان فوق لیسانس و همکاری انجمن ملی این آمار را شکل دهیم و واحدهای پتروشیمی هم می توانند طبق آمار با تلورانس 10% تولید کنند.

دسته بندی تولید کنندگان هر گروه کالایی

محتشمی در پاسخ به موارد مطروحه از سوی صحاف گفت:  تولیدکنندگان هر گروه کالایی را دسته بندی کرده ایم، گروه PP و PVC تشکیل شده، گروه PE سه ماه قبل شکل گرفت، گروه مواد شیمیایی هفته قبل و گروه پلیمرهای خاص این هفته تشکیل شد. ما نیازمند اطلاعات و آمار هستیم که باید بگویم مبنای اطلاعاتی ما ضعیف است. در وزارت صنایع آمار متفاوت، زیاد وجود دارد. الان برای 4 هزار تولیدکننده، 4 میلیون تن تولید آمار داده شده درحالیکه آمار مصرف پلیمر در ایران 5/2 میلیون تن است. هر جا لازم باشد آمار متفاوت ارائه می کنند. ما سعی کردیم روی آمارها کار کنیم و نرم افزارهایی را طراحی کنیم.

 برگزاری همایش اهمیت پلیمرها در بسته بندی در اسفند ماه

فخر مسئول حوزه بسته بندی در شهرک های صنعتی نیز طبق آمار، 70 درصد صنعت بسته بندی، پلیمر است.

این آمار اهمیت پلیمرها را مخصوصا در حوزه بسته بندی نشان می دهد. به همین خاطر وزارت صنایع با سازمان جهانی بسته بندی (WPO: World Packaging Organization) ارتباط برقرار کرده است. از دوستان درخواست می کنم که در فضایی که با حمایت وزارت صنعت معدن تجارت ایجاد شده برای وصل شدن به مکانیزم های سازمان جهانی بسته بندی، در 9 تا 19 اسفند ماه درهمایشی که گذاشتیم تا بگوییم دنیا چه میکند در این حوزه، استفاده کنند.

در ادامه این جلسه برخی از حاضرین به ارایه نظرات خود پرداختند.

تعداد بازدید : ۷۳۲