ایران پلاست درهای جدید تجارت را باز کرد / دوای پتروشیمی سرمایه گذاری خارجی است

ایران پلاست درهای جدید تجارت را باز کرد / دوای پتروشیمی سرمایه گذاری خارجی است
(سه شنبه ۸ مهر ۱۳۹۳) ۱۱:۰۰

مدیر بازرگانی بلالی ( گروه پلیمران) در نهمین ایران پلاست درمورد کیفیت نمایشگاه اظهار کرد: بازار پتروشیمی ایران دچار آشفتگی است به گونه ای که اطلاعات در آن شفاف نیستند. ما در ایران پلاست این فرصت را پیدا می کنیم که ارتباط مستقیم با مشتریان برقرار کنیم و به سمت شفافیت برویم. از سوی دیگر افراد با ایده های نو به سمت ما آمدند و درهای جدیدی را در تجارت باز کردند.

صمصام روشن اردلان در حاشیه نهمین نمایشگاه بین المللی ایران پلاست در گفت و گو با خبرنگار نیپنا، ادامه داد: بهتر است که بیرون از نمایشگاه نیز اطلاعات شفاف باشند اما چون بازار ایران هنوز نظم پیدا نکرده است، ایران پلاست یکی از معدود جاهایی است که می توان در آن ارتباط مستقیم با مسوولین داشت.
 
وی با اشاره به کاهش تعداد محصولات جدید اظهار کرد: که یکی از دلایل آن این می تواند باشد که صنعت پتروشیمی کشور پویایی لازم را ندارد بنابراین بعد از یک مدت تکراری می شود. طرح های توسعه ای شاید به اندازه کافی نبوده و البته رکود جهانی نیز تاثیرگذار بوده است.
 
مدیر بازرگانی بلالی ( گروه پلیمران) با تاکید بر این که صنعت پتروشیمی، صنعت گران قیمیتی است و نیاز به سرمایه گذاری به ویژه سرمایه گذاری خارجی دارد تا رشد مورد انتظار را داشته باشد، گفت: به دلیل تحریم در سال های اخیر از حجم سرمایه گذاری خارجی کاسته شده است.
 
اردلان درمورد نیاز به سرمایه گذاری دولتی نیز گفت: دولت درحال حاضر بدهکار است و به راحتی نمی تواند از پس هزینه ها بر آید.
 
وی درمورد لزوم فعالیت شرکت های تامین و توزیع از جمله گروه پلیمران، گفت: وجود شرکت هایی مانند شرکت ما یک امر اجتناب ناپذیر است چراکه شرکت های پتروشیمی سازمان های عریض و طویلی هستند که به خاطر طبیعتشان دچار لختی شده اند و سرعت عمل کافی را ندارند.
 
مدیر بازرگانی بلالی ( گروه پلیمران) افزود: از طرفی نیز در بحث فاینانس، پتروشیمی ها قوانین خاص خود را دارند به این صورت که مشتری خارجی باید 100 درصد پول نقد را در ابتدا پرداخت کند؛ شرکت ما مشتری خارجی را پیدا کرده و شرایطی را برای معامله فراهم می کند که انعطاف بیشتری دارد. از طرفی نیز ما با همه پتروشیمی ها ارتباط مناسب داریم و می توانیم سبد کالایی مناسبی را تحویل مشتری های خارجی دهیم.
 
اردلان با انتقاد از عدم توجه به نقدینگی شرکت های تولیدی در بورس کالا گفت: سیاست داخلی هم متاسفانه به سمتی رفته که عرضه عمدتا از طریق بورس کالا صور ت می گیرد و به بحث نقدینگی تولید کنندگان توجه نکرده اند. کار خانه ها و تولید کنندگان متاسفانه از نقدینگی مناسبی برخوردار نیستند و نمی توانند پولشان را در بورس کالا بخوابانند بنابراین از تولید وا می مانند بنابراین اگر شرکت های تامین و توزیع وجود نداشته باشند، چرخ تولید کندتر می چرخد.
تعداد بازدید : ۲,۰۷۷