موادلازم:
تخم مرغ 4عدد
آرد 1قاشق غذاخوری
دارچین 1قاشق چایخوری
شکر 3قاشق غذاخوری
گردوی خورد شده مقداری
هل ساییده شده مقداری
کره مقداری
طرز تهیه :
ابتدا تخممرغ ها را در ظرف گودی شکسته، با چنگال هم میزنیم؛ سپس آرد، شکر، گردوی خرد شده و پودر هل را به تخممرغها اضافه می کنیم و هم زدن را ادامه میدهیم. از طرفی کره را در تابه روی شعله میگذاریم تا آب شود، مخلوط مواد را درون تابه میریزیم؛ در آن را گذاشته و حرارت را کم می کنیم تا مواد آماده شده بپزد. بعد از پخت، خاگینه را در ظرف مناسبی گذاشته و روی آن را با دارچین و پودرقند تزیین میکنیم.
نویسنده:منیژه بیرانوند