شماره 25

مرغ شکم پر با برنج

(شنبه ۱۵ دی ۱۳۹۷) ۱۴:۰۸

مرغ شکم پر یکی از غذاهای پرطرفدار با طعم بسیار دلچسب و لذیذ است که معمولا در مجالس و میهمانی‌ها سرو می شود.

مواد لازم برای 6 نفر:
- یک مرغ متوسط
- پنج پیمانه برنج
- دوسوم پیمانه، کشمش پلویی
- دوسوم پیمانه، زرشک
- دوسوم پیمانه، آلو بخارا
- دوسوم پیمانه، گردو
- دوقاشق غذا خوری پیاز سرخ شده ویک پیاز متوسط
- ادویه و زعفران به مقدار لازم

طرز تهیه:
1- مرغ شکم پر را به شیوه های مختلف می پزند. جالب این جا است که به هر روشی پخته شود، لذیذ خواهد بود.
در این روش، ابتدا مرغ را بایک پیاز درسته و فلفل ونمک و زردچوبه با یک لیوان آب، روی شعله گاز، آب پز می کنیم. البته باید توجه داشته باشیم که مرغ، کاملا نپزد.
2- در یک ماهی تابه کمی کره یا روغن حیوانی می ریزیم و پیاز سرخ شده وکشمش را اضافه می کنیم وکمی تفت می دهیم؛ سپس زرشک و آلو و گردوی ریز شده(البته نه خیلی ریز) را به آن اضافه می کنیم. بلا فاصله زعفران، زرد چوبه و کمی نمک و فلفل به آن اضافه می کنیم واز روی شعله بر می داریم.
3- مرغ نیم پز را از قابلمه خارج کرده، روی دیسی قرار می دهیم و مواد آماده شده را داخل شکم آن می ریزیم.
4- برنج را آبکش می کنیم؛ یک سوم برنج را ته قابلمه می ریزیم؛ مرغ شکم پر را روی برنج قرار می دهیم و بقیه برنج را روی آن می ریزیم و قابلمه را روی شعله کم می گذاریم تا دم بکشد. اگر آب مرغ مانده باشد، کمی ته قابلمه می ریزیم تا ته دیگ مان مزه دار شود. ته دیگ می تواند برنجی، نانی و یا سیب زمینی باشد.
نکته: کشمش را از مخلوط حذف نکنید.

تعداد بازدید : ۱۱۵

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید