تاکید مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی بر تجاری سازی تولید کاتالیست

تاکید مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی بر تجاری سازی تولید کاتالیست
(شنبه ۲۴ آذر ۱۳۹۷) ۱۴:۴۰

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی گفت:شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی قرارداد های خوبی با صنعت منعقد کرده و در حوزه دانش فنی تولید کاتالیست به سمت تجاری سازی حرکت کرده است.

به گزارش خبرنگار نیپنا، بهزاد محمدی معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی که به مناسبت روز پژوهش از شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی واحد اراک و نیز پتروشیمی شازند بازدید کرد گفت: در بازدید از مجموعه های پتروشیمی استان مرکزی با اقدامات و پیشرفت‌های مناسبی مواجه شدم و شرکت پتروشیمی شازند با تنوع محصولات می تواند الگوی مناسبی برای احداث واحدهای آتی در صنعت پتروشیمی باشد و این تنوع می تواند به پایداری بازار شرکت های پتروشیمی کمک کند و ما قصد داریم از خوراک های متنوع به سوی محصولات متنوع حرکت کنیم.

معاون وزیر نفت ادامه داد: در واقع واحد تهران شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی یک واحد آزمایشگاهی است و واحد اراک یک واحد پایلوت و دمو پلنت است. کارهای بسیار ارزشمندی در زمینه علمی و پژوهشی درچندین سال انجام شده و به نظر می‌رسد که امروز باید شاهدبه ثمر رسیدن آن باشیم.

وی افزود :شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی قرارداد های خوبی با صنعت منعقد کرده و در حوزه دانش فنی تولید کاتالیست به سمت تجاری سازی حرکت کرده است. همچنین در بخش دانش فنی  فرآیند ها و مواد شیمیایی نیز اقدامات ارزنده ای انجام شده و امیدواریم در سال های آتی بخش قابل ملاحظه ای از نیاز های صنعت را از طریق همین شرکت مرتفع کرده و کمک حال صنعت باشیم.

محمدی خاطرنشان کرد : در شرکت پژوهش وفناوری اقدام های صورت گرفته بالاتر از تصور ذهنی من بود و زحمات زیادی کشیده شده و همکاران فعال در صنعت به دستاوردهای ارزشمندی دست یافته اند.همکاران در بخش تامین کاتالیست ،دانش فنی آن،بازیابی کاتالیست مصرفی و تبدیل به کاتالیست جدید  کار بسیاری انجام داده اند و امیدوارم در ماه های آتی بخش عمده ای ازآن به صنعت انتقال داده شود.

مدیر عامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی در پایان بازدید خود در جمع مهندسین شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی گفت: تامین دانش فنی فرآیند و کاتالیست های مرتبط با حلقه GTTP یعنی تبدیل گاز طبیعی به متانول و پروپیلین وسپس تولید پلی پروپیلن در سه گام، حلقه بزرگی است که در صنعت پتروشیمی کشور بسیار مهم است و ما از این فضا حمایت می کنیم. قدر کارهای ارزشمندی که انجام می دهید بدانید زیرا شما با یک برند تولیدی خیلی تفاوت دارید .کاردر اینجا از لذت خاصی برخوردار است و شما  تغییر را احساس می کنید. روحیه تحول گرایی در این سیستم باید جاری باشد و هیچوقت متوقف نشوید تا شاهد گام های بزرگ در صنعت باشیم.

وی در ادامه افزود ما به‌شدت از پژوهش پشتیبانی می کنیم و باید گام آخر تجاری سازی را محکم برداریم. باید نگاه ساختاری در شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی گام تجاری سازی باشد شاید ماحصل این مجموعه عالی باشد اما هنوز در صنعت نمود پیدا نکرده است.

لزوم تنوع در سبد تولید محصولات پتروشیمی

مدیر عامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی در مورد برنامه‌های آینده صنعت پتروشیمی گفت: ما باید سطح تولید و درآمد زایی در صنعت پتروشیمی را ارتقا دهیم و این مبتنی بر دستیابی به فناوری های جدید و جذب سرمایه خواهد بود.

وی ادامه داد: همچنین باید توجه و تلاش کنیم که صنعت از تولید محصولات به صورت انبوه به سمت تولید محصولات متنوع حرکت کند. با توجه به تنوع خوراک در کشور باید به سبب آن محصولات صنعت پتروشیمی نیز متنوع شود زیرا فراوانی در نوع محصولات می تواند به پایداری شرکت های پتروشیمی کمک کند. بنابراین باید از توجه بیش از حد به بعضی محصولات خاص فاصله بگیریم.

محمدی درآستانه روز پژوهش در مورد میزان حمایت شرکت ملی صنایع پتروشیمی از پژوهش و دستیابی به دانش روز دنیا گفت: شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی زیر مجموعه شرکت ملی صنایع پتروشیمی است و ما از طریق این شرکت می توانیم بخش قابل ملاحظه ای از نیازهای صنعت را تامین کنیم. کار این شرکت از سالیان گذشته آغاز شده است اما با این وجود من در جهت بلوغ اهداف و اقداماتی که تاکنون استحصال شده تمام تلاش خود را خواهم کرد که دستاوردهای این شرکت به صنعت منتقل شود.

وی افزود: قرارداد های زیادی درزمینه پژوهش بسته شده است و باید شرایطی ایجاد کنیم که صنعت نیازهای پژوهشی خود را از طریق شرکت پژوهش و فناوری برطرف کند.

تعداد بازدید : ۱,۷۴۶