افزایش دو برابری ظرفیت مجتمع Ibn Rushd سابیک

۱۰:۰۹ (چهارشنبه ۱ اردیبهشت ۱۳۸۹)
اخبار مرتبط
» سود اندک شرکت سابیک عربستان در سال 2009 علیرغم افزایش تولید محصولات
نسخه چاپی نسخه چاپی

شرکت سابیک عربستان برای توسعه مجتمع ابن رشد (Ibn Rushd) برنامه ریزی کرده است.

به گزارش نیپنا، بر اساس گزارش سالانه سال 2008 شرکت سابیک، بزرگترین شرکت محصولات شیمیایی جهان، مجتمع ابن رشد 2ر47 درصد از ارزش محصولات شیمیایی را تأمین می کند. مجتمع ابن رشد ینبوع، واقع در سواحل دریای سرخ عربستان، انواع آروماتیک و اسید ترفتالیک خالص تولید می کند که برای تولید پلی استر کاربرد دارد.
با اجرای طرح توسعه، ظرفیت تولید اسید ترفتالیک خالص (PTA) مجتمع ابن رشد از 35 هزار تن به 700 هزار تن در سال افزایش خواهد یافت.
همچنین ظرفیت واحد پلی اتیلن ترفتالات (PET) از 330 هزارتن به 750 هزارتن در سال و واحد آروماتیک ها از 350 هزارتن به 600 هزارتن در سال افزایش خواهد یافت.
بر اساس این گزارش، هدف از اجرای طرح توسعه، تقویت پایه های اقتصادی طرح است و در حال حاضر مطالعات مهندسی طرح انجام شده است و پس از آن مناقصه آن برگزار خواهد شد. به منظور استفاده از فناوری های متعدد، عملیات مهندسی طرح را چند شرکت بر عهده گرفته اند.
شرکت دولتی سابیک در نظر دارد تولیدات محصولات پتروشیمیایی این شرکت را از 56 میلیون تن در سال 2008 به 130 میلیون تن در سال 2020 افزایش دهد.
در میان بزرگ ترین صادرکنندگان نفتی جهان، سابیک از امتیاز دسترسی به انرژی ارزان قیمت در مقایسه با سایر رقبا بهره مند است.

 نظر شما درباره خبر 

نام فرستنده :
پست الکترونیک : *  
نظر شما :

لطفا کدی را که در شکل زیر می بینید، وارد کنید:
(کوچک یا بزرگ بودن حروف مهم نیست)


کد وارد شده صحیح نیست


 

NIPNA RSS
صفحه نخست | درباره ما | تماس با ما